Konkurs za programe iz oblasti informacionog društva

Bez autora
Jan 21 2018

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije uputilo je danas javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama, koji imaju status nevladinih organizacija, da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta Srbije za 2018. godinu.Program treba da doprinese postizanju opštih ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva na teritoriji naše zemlje. Predmet konkursa je dodela sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva, odnosno u okviru teme – Međunarodna takmičenja u oblastima računarstva, informatike, matematike i fizike. Maksimalni iznos koji može biti odobren po predlogu programa je 2.000.000 dinara.

Konkurs za programe iz oblasti informacionog društvaMinistarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije uputilo je danas javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama, koji imaju status nevladinih organizacija, da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta Srbije za 2018. godinu.

Program treba da doprinese postizanju opštih ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva na teritoriji naše zemlje.

Predmet konkursa je dodela sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva, odnosno u okviru teme – Međunarodna takmičenja u oblastima računarstva, informatike, matematike i fizike.

Maksimalni iznos koji može biti odobren po predlogu programa je 2.000.000 dinara.

Pravila konkursa, obrasce, kompletno uputstvo, kao i dodatne informacije za podnosioce prijava možete pogledati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik