Novina na bankomatima Komercijalne banke – podizanje gotovine u evrima

Bez autora
Jan 22 2018

Komercijalna banka je svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, omogućila podizanje gotovine u evrima na bankomatima Banke na određenim lokacijama i uz pomoć debitne kartice sa kojom se podižu i dinari. Ova usluga omogućava da sredstva sa deviznog računa budu dostupna u bilo koje vreme, korišćenjem debitne kartice na bankomatu na standardan način, tj. unosom PIN-a na osnovu kojeg će se identifikovati i izborom opcije podizanja valute u evrima. Podizanje gotovine u evrima sa deviznih računa nije moguće ukoliko je po računu izdata štedna knjižica.

Novina na bankomatima Komercijalne banke – podizanje gotovine u evrimaKomercijalna  banka je svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, omogućila podizanje gotovine u evrima na bankomatima Banke na određenim lokacijama i uz pomoć debitne kartice sa kojom se podižu i dinari.

Ova usluga omogućava da sredstva sa deviznog računa budu dostupna u bilo koje vreme, korišćenjem debitne kartice na bankomatu na standardan način, tj. unosom PIN-a na osnovu kojeg će se identifikovati i izborom opcije podizanja valute u evrima.

Podizanje gotovine u evrima sa deviznih računa nije moguće ukoliko je po računu izdata štedna knjižica. Takođe, sredstva sa računa ne mogu podizati ovlašćena lica, već samo vlasnik računa, koji je istovremeno i korisnik osnovne debitne kartice izdate po osnovu dinarskog računa otvorenog u Banci.

Isplata se vrši bez naknade, minimalni iznos koji je moguće podići iznosi 50, a maksimalan mogući iznos je 1.000 evra dnevno, po svakom deviznom računu vlasnika.

Ova usluga je omogućena svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, sa sredstvima deponovanim u evrima. Ukoliko klijent ne želi da koristi ovu uslugu, potrebno je da se obrati najbližoj ekspozituri Komercijalne banke, kako bi mu ova funkcionalnost bila ukinuta.

Spisak bankomata na kojima je omogućeno podizanje gotovine u evrima nalazi se na sajtu Banke www.kombank.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik