Evo šta kupci zapravo žele

Bez autora
Jan 22 2018

Podsećanje kupaca na ponude i akcije, davanje preporuka za proizvode i usluge kojih se sam ne bi setio, izgradnja sveobuhvatnog odnosa kroz interakciju... To su samo neki od načina na koji bi kompanije mogle da postignu bolje rezultate kroz personalizovani marketing, prema istraživanju kompanije Mekinsi. Pored toga, za izgradnju boljeg odnosa sa klijentima, kompanije bi trebalo da kontaktiraju kupce u momentima kada su raspoloženi za kupovinu, kao i da im bude predstavljena vrednost koja za njih ima smisla. Targetirana komunikacija, koja je pametno osmišljena, može dovesti do dugotrajne privrženosti kupaca i porasta prihoda od 10 do 30 procenata, poručuju iz kompanije Mekinsi.

Evo šta kupci zapravo želePodsećanje kupaca na ponude i akcije, davanje preporuka za proizvode i usluge kojih se sam ne bi setio, izgradnja sveobuhvatnog odnosa kroz interakciju... To su samo neki od načina na koji bi kompanije mogle da postignu bolje rezultate kroz personalizovani marketing, prema istraživanju kompanije Mekinsi.

Pored toga, za izgradnju boljeg odnosa sa klijentima, kompanije bi trebalo da kontaktiraju kupce u momentima kada su raspoloženi za kupovinu, kao i da im bude predstavljena vrednost koja za njih ima smisla.

Targetirana komunikacija, koja je pametno osmišljena, može dovesti do dugotrajne privrženosti kupaca i porasta prihoda od 10 do 30 procenata, poručuju iz kompanije Mekinsi.

Takvi zaključci izvedeni su na osnovu istraživanja među 60 kupaca, od kojih je traženo da putem mobilnog telefona vode evidenciju svojih personalizovanih interakcija sa različitim brendovima tokom dve nedelje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik