Prestižni hotel Hilton biće otvoren 1. marta

Bez autora
Jan 22 2018

Hotel Hilton biće otvoren 1. marta, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, poššo se uverio u tok i dinamiku radova. Reč je o luksuznom hotelu sa pet zvezdica, koji ce imati osam spratova i 242 sobe. To je investicija vredna 70 miliona dolara, a na ovom mestu, na Uglu Ulica kralja Milutina i kralja Milana nekada je zjapila rupa, rekao je gradonačelnik Beograda. Mali smatra da je za Beograd važno da u njemu postoje prestižni hoteli, poput Hajata, Hiltona i Sent Ridžisa. To sve menja perspektivu ovog grada, Beograd postaje svetska metropola a Hilton će biti još jedan hotel sa pet zvezdica, koji će pokazati koliko se Beograd promenio, ocenio je gradonačelnik.

Prestižni hotel Hilton biće otvoren 1. martaHotel Hilton biće otvoren 1. marta, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, poššo se uverio u tok i dinamiku radova. Reč je o luksuznom hotelu sa pet zvezdica, koji ce imati osam spratova i 242 sobe.

"To je investicija vredna 70 miliona dolara, a na ovom mestu, na Uglu Ulica kralja Milutina i kralja Milana nekada je zjapila rupa", rekao je gradonačelnik Beograda.

Mali smatra da je za Beograd važno da u njemu postoje prestižni hoteli, poput Hajata, Hiltona i Sent Ridžisa.

"To sve menja perspektivu ovog grada, Beograd postaje svetska metropola a Hilton će biti još jedan hotel sa pet zvezdica, koji će pokazati koliko se Beograd promenio", ocenio je gradonačelnik.

U sklopu hotela nalaziće se i podzemna garaža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik