Ove godine još jedna investicija iz UAE

Bez autora
Jan 25 2018

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u Davosu sa predsjednikom kompanije Damac, Husainom Sajvanijem koji je najavio da će već ove godine potpisati ugovor kojim će investirati u jednu od atraktivnih turističkih lokacija u primorju. Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je istakao potpunu spremnost i Vlade i Kabineta predsjednika Vlade da izađu u susret interesovanjima renomiranih investirora. Predsjednik Damaca rekao je premijeru da je putovao i radio širom svijeta, ali da Crnu Goru smatra jednom od najljepših zemalja. Istakao je poseban značaj kvalitetne aviodostupnosti Crne Gore.

Ove godine još jedna investicija iz UAEPredsjednik Vlade Duško Marković sastao se u Davosu sa predsjednikom kompanije Damac, Husainom Sajvanijem koji je najavio da će već ove godine potpisati ugovor kojim će investirati u jednu od atraktivnih turističkih lokacija u primorju.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je istakao potpunu spremnost i Vlade i Kabineta predsjednika Vlade da izađu u susret interesovanjima renomiranih investirora.

"Predsjednik Damaca rekao je premijeru da je putovao i radio širom svijeta, ali da Crnu Goru smatra jednom od najljepših zemalja. Istakao je poseban značaj kvalitetne aviodostupnosti Crne Gore", saopšteno je iz Vlade.

Kompanija Damac još od 2002. godine drži poziciju vodećeg graditelja u sektoru luksuznih nekretnina na tržištima Srednjeg istoka, s najznačajnijim projektima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Jordanu, Libanu i Omanu.

Iz Vlade podsjećaju da se premijer Marković sastao sa predsjednikom Damaca 23. avgusta kada je Husain Sajvani iskazao namjeru da investira u Crnu Goru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik