Bitkoin pao ispod psihološke granice

Bez autora
Jan 31 2018

Tržište digitalnih valuta nastavlja da niže gubitke, skoro sve kriptovalute su u padu. Bitkoin se bliži najnižem nivou od decembra 2013. Ta valuta pala je na kratko na čak 9.817 dolara, što je pad od 12 odsto.Sad se oporavio i trguje se za nešto iznad 10.000 dolara. Eterum se trgovao po 6 odsto nižoj ceni, blizu 1.104 dolara. Ripli je pao više od 9 odsto na 1,15 dolara. U međuvremenu, stručnjaci predviđaju razvoj eteruma jer je sposobniji kada je reč o efikasnosti transakcija. Mnogi očekuju da će etereum ove godine da postane dominatna kriptovaluta.

Bitkoin pao ispod psihološke graniceTržište digitalnih valuta nastavlja da niže gubitke, skoro sve kriptovalute su u padu. Bitkoin se bliži najnižem nivou od decembra 2013.

Ta valuta pala je na kratko na čak 9.817 dolara, što je pad od 12 odsto. Sad se oporavio i trguje se za nešto iznad 10.000 dolara.

Eterum se trgovao po 6 odsto nižoj ceni, blizu 1.104 dolara. Ripli je pao više od 9 odsto na 1,15 dolara. U međuvremenu, stručnjaci predviđaju razvoj eteruma jer je sposobniji kada je reč o efikasnosti transakcija. Mnogi očekuju da će etereum ove godine da postane dominatna kriptovaluta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik