Bez ponuda za imovinu Bjelasice Rade

Bez autora
Feb 04 2018

Na oglas za prodaju cjelokupne imovine bjelopoljske Bjelasice Rade, po ukupnoj početnoj cijeni od 1,72 miliona eura, nije stigla nijedna ponuda. Stečajni upravnik Sreten Mrvaljević, kazao je na otvaranju ponuda u Privrednom sudu da sada slijedi standardna procedura i objavljivanje novog oglasa. Novi oglas će se objaviti kroz sedmicu ili desetak dana, rekao je Mrvaljević. Prijave za učešće u javnom nadmetanju, trećem po redu, zainteresovani su mogli da šalju do ponedjeljka. Na prodaju su bili ponuđeni objekat fabrike za flaširanje vode, površine 2,97 hiljada kvadrata, za 772,41 hiljadu eura, mašine, oprema i vozila za 576,25 hiljada, kao i cjevovod Lješnica – Fabrika, dužine oko sedam kilometara za 56,48 hiljada eura.

Bez ponuda za imovinu Bjelasice RadeNa oglas za prodaju cjelokupne imovine bjelopoljske Bjelasice Rade, po ukupnoj početnoj cijeni od 1,72 miliona eura, nije stigla nijedna ponuda.

Stečajni upravnik Sreten Mrvaljević, kazao je na otvaranju ponuda u Privrednom sudu da sada slijedi standardna procedura i objavljivanje novog oglasa.

“Novi oglas će se objaviti kroz sedmicu ili desetak dana”, rekao je Mrvaljević agenciji Mina-business.

Prijave za učešće u javnom nadmetanju, trećem po redu, zainteresovani su mogli da šalju do ponedjeljka.

Na prodaju su bili ponuđeni objekat fabrike za flaširanje vode, površine 2,97 hiljada kvadrata, za 772,41 hiljadu eura, mašine, oprema i vozila za 576,25 hiljada, kao i cjevovod Lješnica – Fabrika, dužine oko sedam kilometara za 56,48 hiljada eura.

Zemljište u Lješnici površine 1,95 hiljada metara kvadratnih prodavalo se za 3,62 hiljade eura, zemljište u krugu fabrike za 165,8 hiljada EUR, kao i ono u krugu stare pekare za 140,92 hiljade eura.

Uslovi za prodaju imovine stečajnog dužnika stekli su se nakon donošenja rješenja Privrednog suda o proglašenju bankrotstva Bjelasice Rade od 8. septembra.

Stečaj u preduzeću pokrenut je u maju prošle godine na zahtjev radnika, koji više od godinu nijesu primili zarade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik