Superši, ženski raj na kome je muškarcima zabranjen boravak

Bez autora
Feb 12 2018

Verovali ili ne, postoji ostrvo na kom je muškoj nozi zabranjeno da kroči. Ostrvo Superši je destinacija namenjena samo ženama, orijentisana ka zdravlju, i pripada Finskoj.Na ideju da stvori jednu ovakvu oazu za žene došla je upravo žena Kristina Rut. Nakon nekoliko odmora provedenih u Kaliforniji i shvatila je da joj muško društvo u opuštanju ne prija. Cilj ovakve ideje jeste da se prepustimo sebi, rekla je Rut. Ona je ispričala da se zaljubila u jednog Finca čiji su roditelji posedovali ostrvo u blizini kog je jedno bilo na prodaju.

Superši, ženski raj na kome je muškarcima zabranjen boravakVerovali ili ne, postoji ostrvo na kom je muškoj nozi zabranjeno da kroči. Ostrvo Superši (SuperShe) je destinacija namenjena samo ženama, orijentisana ka zdravlju, i pripada Finskoj.

Na ideju da stvori jednu ovakvu oazu za žene došla je upravo žena Kristina Rut. Nakon nekoliko odmora provedenih u Kaliforniji i shvatila je da joj muško društvo u opuštanju ne prija.

"Cilj ovakve ideje jeste da se prepustimo sebi“, rekla je Rut.

Ona je ispričala da se zaljubila u jednog Finca čiji su roditelji posedovali ostrvo u blizini kog je jedno bilo na prodaju.

"Rekla sam da nisam zainteresovana, upravo sam kupila parče zemlje u Terks i Kejkosu. Nisam zainteresovana, ali kada sam ugledala to mesto, zaljubila sam se“, rekla je.

Do sada su ostrvo bile u prilici da posete samo njene prijateljice. Za javnost bi trebalo da mesto bude otvoreno u junu. Pre dolaska je potrebno podneti zahtev za članstvo u kom je potrebno navesti zbog čega su rešene da posete ostrvo.

Ženama će na raspolaganju biti brojne aktivnosti poput joge, meditacije, zdrave ishrane, kuvanja i fitnesa. Cena boravka još nije poznata, piše Njujork post (New York Post).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik