Erste kreditira ACI sa 100 milijuna kuna

Bez autora
Feb 13 2018

CI d.d. prihvatio je ponudu Erste&Steiermärkische Bank d.d. za odobrenje dugoročnog investicijskog kredita u svrhu financiranja projekta rekonstrukcije i dogradnje ACI marine Rovinj u iznosu od 100.000.000,00 kuna uz EUR čvrstu valutnu klauzulu. Trenutno se u akvatoriju, pod morem, odvija bušenje i podizanje armirano-betonskih pilota, odnosno nosivih stupova nadmorskih dijelova konstrukcije glavnog lukobrana, obalnog zida te sekundarnog lukobrana s pristupnim gatom. Na pilote se montiraju armirano betonski element, takozvane naglavnice nadmorskog dijela konstrukcije. Ujedno se i nasipava dio između naglavnica obalnog dijela konstrukcije, a u podmorju dio produžetka glavnog lukobrana.

Erste kreditira ACI sa 100 milijuna kunaACI d.d. prihvatio je ponudu Erste&Steiermärkische Bank d.d. za odobrenje dugoročnog investicijskog kredita u svrhu financiranja projekta rekonstrukcije i dogradnje ACI marine Rovinj u iznosu od 100.000.000,00 kuna uz EUR čvrstu valutnu klauzulu.

Trenutno se u akvatoriju, pod morem, odvija bušenje i podizanje armirano-betonskih pilota, odnosno nosivih stupova nadmorskih dijelova konstrukcije glavnog lukobrana, obalnog zida te sekundarnog lukobrana s pristupnim gatom. Na pilote se montiraju armirano betonski element, takozvane naglavnice nadmorskog dijela konstrukcije. Ujedno se i nasipava dio između naglavnica obalnog dijela konstrukcije, a u podmorju dio produžetka glavnog lukobrana.

Investicija u kompletnu rekonstrukciju ACI-jeve marine Rovinj vrijedna je oko 150 milijuna kuna. Očekuje se da će biti otvorena u srpnju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik