Najbolja čokoladica na svetu "kit ket"

Bez autora
Feb 19 2018

„Nestleova“ čokoladica „kit ket“ proglašena je za najbolju na svetu, odlučilo je više od 100.000 ljudi, koji su glasali po prethodno utvrđenim kriterijumima.Svakako, najveće iznenađenje je to što se „Kinderov“ slatkiš „kinder bueno“ našao tek na 29. mestu. U prvih pet plasirali su se i „tviks“, „snikers“, „milki vej“ i „herši bar“. Slede „Nestleov“ „kranč“, „baterfinger bar“, "3 Musketeers", „toblerone“ i „almond džoj“. Razmatrane čokoladice su morale biti u obliku table, odnono sve one u drugim oblicima, poput jaja, komadića, loptica i posudica nisu uzimane u obzir.

Najbolja čokoladica na svetu "kit ket"„Nestleova“ čokoladica „kit ket“ proglašena je za najbolju na svetu, odlučilo je više od 100.000 ljudi, koji su glasali po prethodno utvrđenim kriterijumima.

Svakako, najveće iznenađenje je to što se „Kinderov“ slatkiš „kinder bueno“ našao tek na 29. mestu, piše londonski Indipendent. U prvih pet plasirali su se i „tviks“, „snikers“, „milki vej“ i „herši bar“ (Hershey bar).

Slede „Nestleov“ „kranč“, „baterfinger bar“, "3 Musketeers", „toblerone“ i „almond džoj“.

Razmatrane čokoladice su morale biti u obliku table, odnono sve one u drugim oblicima, poput jaja, komadića, loptica i posudica nisu uzimane u obzir.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik