Međunarodni sajam namještaja Sarajevo4Walls

Bez autora
Apr 12 2018

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - Sarajevo4Walls održat će se i ove godine od 12. do 15. aprila, u dvorani H. A. Samaran.Ovo je drugo izdanje najvećeg sajma ove vrste u Bosni i Hercegovini kojeg je prošle godine posjetilo preko 18.000 posjetilaca u tri dana. Ove godine, sajam će trajati duže – 4 dana te na njemu će se pojaviti i veći broj izlagača. Tako će na površini od preko 6.000 m2 učestvovati preko 50 izlagača sa više od 70 brendova iz cijele BiH i inostranstva.

Međunarodni sajam namještaja Sarajevo4WallsMeđunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - Sarajevo4Walls održat će se i ove godine od 12. do 15. aprila, u dvorani H. A. Samaran.

Ovo je drugo izdanje najvećeg sajma ove vrste u Bosni i Hercegovini kojeg je prošle godine posjetilo preko 18.000 posjetilaca u tri dana. Ove godine, sajam će trajati duže – 4 dana te na njemu će se pojaviti i veći broj izlagača.

Tako će na površini od preko 6.000 m2 učestvovati preko 50 izlagača sa više od 70 brendova iz cijele BiH i inostranstva. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja, bijele tehnike te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na 2. Sajmu Sarajevo4Walls će izlagati: Natuzzi, FEF export import, ENZA HOME, Domavija, Inside by Ećo, MATIS Group, Wood Team, Rattan sedia, te mnogi drugi.

Ovogodišnji Sarajevo4Walls će imati i humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju kroz TV emisije"Roditeljska kuća" i "Ispuni mi želju". Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce te mnogi drugi sadržaji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik