Nova fabrika Jure u Srbiji

Bez autora
Feb 19 2018

U toku je gradnja nove fabrike južnokorejske kompanije Jura u Leskovcu, u koju će biti investirano oko 40 miliona evra. Kako se navodi, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je prilikom predstavljanja nove opreme za sterilizaciju u leskovačkoj bolnici, izjavio da će korejski investitor graditi ogromnu "hiruršku salu" koja će, prema njegovim rečima, biti jedna od najmodernijih u Evropi. Jura sada pravi fabriku od 40 miliona evra, od koje pravi nešto slično sterilizatoru, odnosno prave 'hiruršku salu' od 900 metara gde prašina ne sme da bude ni u tragu. To postrojenje biće među najmodernijim u Evropi, rekao je Cvetanović. On je najavio i skoru donaciju Jure za Opštu Bolnicu, Dom zdravlja i Gimnaziju u vrednosti od 5,5 miliona dinara. Ranije je bilo nagoveštaja da će se u novoj fabrici kompanije Jura proizvoditi sofisticirani proizvodi i da će biti mesta za pretežno visokoobrazovane kadrove.

Nova fabrika Jure u SrbijiU toku je gradnja nove fabrike južnokorejske kompanije Jura u Leskovcu, u koju će biti investirano oko 40 miliona evra, piše portal Jugmedia.

Kako navode, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je prilikom predstavljanja nove opreme za sterilizaciju u leskovačkoj bolnici, izjavio da će korejski investitor graditi ogromnu "hiruršku salu" koja će, prema njegovim rečima, biti jedna od najmodernijih u Evropi.

"Jura sada pravi fabriku od 40 miliona evra, od koje pravi nešto slično sterilizatoru, odnosno prave 'hiruršku salu' od 900 metara gde prašina ne sme da bude ni u tragu. To postrojenje biće među najmodernijim u Evropi", rekao je Cvetanović, a prenosi Jugmedia.

On je, navode, najavio i skoru donaciju Jure za Opštu Bolnicu, Dom zdravlja i Gimnaziju u vrednosti od 5,5 miliona dinara.

Ranije je, piše portal, bilo nagoveštaja da će se u novoj fabrici kompanije Jura proizvoditi sofisticirani proizvodi i da će biti mesta za pretežno visokoobrazovane kadrove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik