SunExpress od juna uvodi letove iz Düsseldorfa za Sarajevo

Bez autora
Feb 21 2018

Njemački odjel turske aviokompanije SunExpress će od ljeta ove godine uspostaviti sezonski let između Düsseldorfa i Sarajeva.Linija će biti uspostavljena 19. juna, a početna cijena leta iznosi 76 eura u jednom pravcu. Kompanija SunExpress će za ovu liniju osigurati avion Boeing 737-800 koji će tokom ljeta obaviti 19 letova. SunExpress je nastao kao plod saradnje Turkish Airlinesa i njemačke firme Lufthansa Group. Flotu čini 70 aviona koji saobraćaju prema više od 100 svjetskih destinacija.

SunExpress od juna uvodi letove iz Düsseldorfa za SarajevoNjemački odjel turske aviokompanije SunExpress će od ljeta ove godine uspostaviti sezonski let između Düsseldorfa i Sarajeva.

Linija će biti uspostavljena 19. juna, a početna cijena leta iznosi 76 eura u jednom pravcu. Kompanija SunExpress će za ovu liniju osigurati avion Boeing 737-800 koji će tokom ljeta obaviti 19 letova.

SunExpress je nastao kao plod saradnje Turkish Airlinesa i njemačke firme Lufthansa Group. Flotu čini 70 aviona koji saobraćaju prema više od 100 svjetskih destinacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik