Novi izvanredni povjerenik Agrokora bit će Jurica Novak?

Bez autora
Feb 22 2018

Jurica Novak, prvi čovjek McKinseya za jugoističnu Europu, mogao bi biti izvanredni povjerenik Agrokora. Neslužbeno se doznaje da ovaj doktor fizike ima potporu u Banskim dvorima, a i među većinom vjerovnika. Riječ je o vrlo uglednom konzultantu iz moćne kuće McKinsey. Kompanija je to koju često nazivaju najjačim think-tankom u svijetu. Okupljaju nobelovce, najbolje mozgove svijetam ruše predrasude i postavljaju trendove, a u svoje redove povlače samo najbolje kadrove. Novak je među prvima otvorio temu uberizacije društva i trendova među milenijskom generacijom koji će nametnuti potrebu promjene paradigmi na tržištu rada.

Novi izvanredni povjerenik Agrokora bit će Jurica Novak?Jurica Novak, prvi čovjek McKinseya za jugoističnu Europu, mogao bi biti izvanredni povjerenik Agrokora. Neslužbeno doznajemo da ovaj doktor fizike ima potporu u Banskim dvorima, a i među većinom vjerovnika.

Riječ je o vrlo uglednom konzultantu iz moćne kuće McKinsey. Kompanija je to koju često nazivaju najjačim think-tankom u svijetu. Okupljaju nobelovce, najbolje mozgove svijetam ruše predrasude i postavljaju trendove, a u svoje redove povlače samo najbolje kadrove.

Novak je za Večernji list među prvima otvorio temu uberizacije društva i trendova među milenijskom generacijom koji će nametnuti potrebu promjene paradigmi na tržištu rada. U intervjuu za Večernji list svojevremeno je istaknuo su hrvatski aduti proizvodnja hrane, turizam, koji nije dosegnuo maksimum u prihodovnom smislu i energetika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik