Nagrada za najbolje u biznisu u regionu

Bez autora
Feb 22 2018

Sarajevo biznis Forum, vodeća investicijska konferencija u Jugoistočnoj Evropi, 25. aprila dodeliće prestižna priznanja -"Sarajevo Business Bridge Awards" kompanijama i pojedincima koji su svojim radom, inovativnim idejama i zapošljavanjem mladih doprineli razvoju preduzetništva i investicijske klime u regionu.U zavisnosti od kvaliteta pristiglih prijava, planirano je da se nagrade dodele u šest kategorija, i to: Novi biznis/kompanija godine, Biznis/kompanija godine, Preduzetnik godine, Nagrada za kompaniju koja zapošljava mlade, Nagrada za društveni uticaj i Inovator godine.

Nagrada za najbolje u biznisu u regionuSarajevo biznis Forum (SBF), vodeća investicijska konferencija u Jugoistočnoj Evropi, 25. aprila dodeliće prestižna priznanja -"Sarajevo Business Bridge Awards" kompanijama i pojedincima koji su svojim radom, inovativnim idejama i zapošljavanjem mladih doprineli razvoju preduzetništva i investicijske klime u regionu.

U zavisnosti od kvaliteta pristiglih prijava, planirano je da se nagrade dodele u šest kategorija, i to: Novi biznis/kompanija godine, Biznis/kompanija godine, Preduzetnik godine, Nagrada za kompaniju koja zapošljava mlade, Nagrada za društveni uticaj i Inovator godine.

Nagrade dobitnicima biće uručene na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH tokom prvog dana održavanja devetog Sarajevo Business Foruma, u prisustvu svetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik