Hrvatski "Altpro" zainteresovan eza investiranje u Inđiji

Bez autora
Feb 22 2018

Hrvatska kompanija "Altpro" zainteresovana je za investiranje u Inđiji, objavljeno je na sajtu te opštine. Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak nedavno je u Zagrebu razgovarao sa direktorom kompanije "Altpro" Zvonimirom Vidukom, koji mu je predstavio proizvodni program kompanije i strategiju razvoja u narednom periodu. Kao jedan od ciljeva, Viduka je istakao širenje proizvodnih kapaciteta u Srbiji i osvajanje novih tržišta. Rukovodstvo kompanije izrazilo je želju da poseti opštinu Inđija kako bi se na licu mesta uverilo o svim prednostima koje srpska opština nudi zainteresovanim investitorima, kažu u opštini Inđija. Kompanija "Altpro" se bavi proizvodnjom i razvojem signalno-sigurnosne opreme za železnička vozila i infrastrukturu i predstavlja jednog od nekoliko proizvođača ovakve opreme u svetu.

Hrvatski "Altpro" zainteresovan eza investiranje u InđijiHrvatska kompanija "Altpro" zainteresovana je za investiranje u Inđiji, objavljeno je na sajtu te opštine.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak nedavno je u Zagrebu razgovarao sa direktorom kompanije "Altpro" Zvonimirom Vidukom, koji mu je, prema navodima na opštinskom sajtu, predstavio proizvodni program kompanije i strategiju razvoja u narednom periodu.

Kao jedan od ciljeva, Viduka je istakao širenje proizvodnih kapaciteta u Srbiji i osvajanje novih tržišta.

"Rukovodstvo kompanije izrazilo je želju da poseti opštinu Inđija kako bi se na licu mesta uverilo o svim prednostima koje srpska opština nudi zainteresovanim investitorima", kažu u opštini Inđija.

Kompanija "Altpro" se bavi proizvodnjom i razvojem signalno-sigurnosne opreme za železnička vozila i infrastrukturu i predstavlja jednog od nekoliko proizvođača ovakve opreme u svetu.

Najveći deo zaposlenih čini visokokvalifikovana radna snaga, a njihovi proizvodi su rasprostranjeni u 47 država sveta na šest kontinenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik