TenderiLive od sada i na društvenim mrežama!

Bez autora
Mar 04 2018

Kako društvene mreže predstavljaju jedan od najbržih i najefikasnijih vidova komunikacije, želimo da obavestimo sve korisnike aplikacije TenderiLive da nas od danas možete pratiti na društvenoj mreži Facebook. Pored aktuelnih tendera, vesti i dešavanja na polju javnih nabavki, na stranici TenderiLive možete pratiti i brojne zanimljivosti, kao i interesantne video materijale, kako biste uvek bili u toku sa novostima u ovoj oblasti. Osim toga, u predstojećem periodu smo za Vas pripremili brojna iznenađenja i inovacije, koje će uskoro biti prestavljene na našem profilu. Pratite nas i uživajte u kvalitetnim sadržajima koje smo pripremili za Vas!

Kako društvene mreže predstavljaju jedan od najbržih i najefikasnijih vidova komunikacije, želimo da obavestimo sve korisnike aplikacije TenderiLive da nas od danas možete pratiti na društvenoj mreži Facebook.

Tenderi Live od sada i na društvenim mrežama

 

Pored aktuelnih tendera, vesti i dešavanja na polju javnih nabavki, na stranici Tenderi Live možete pratiti i brojne zanimljivosti, kao i interesantne video materijale, kako biste uvek bili u toku sa novostima u ovoj oblasti.

Osim toga, u predstojećem periodu smo za Vas pripremili brojna iznenađenja i inovacije, koje će uskoro biti prestavljene na našem profilu.

Pratite nas i uživajte u kvalitetnim sadržajima koje smo pripremili za Vas, klikom na sledeći link!

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik