"Lidl" raspisuje konkurs za 1.000 radnika

Bez autora
Mar 08 2018

Kompanija "Lidl Srbija" sutra raspisuje konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca i najavljuje da će operativno poslovanje početi tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica.U sklopu velikog talasa zapošljavanja, "Lidl" će otvoriti konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu. Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 ljudi, "Lidl" će u svakom od navedenih gradova zaposliti više od 40 prodavaca.

Kompanija "Lidl Srbija" sutra raspisuje konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca i najavljuje da će operativno poslovanje početi tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica.

U sklopu velikog talasa zapošljavanja, "Lidl" će otvoriti konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu.

Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 ljudi, "Lidl" će u svakom od navedenih gradova zaposliti više od 40 prodavaca.

Prodavci u "Lidlu" imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu "svaki minut se plaća", navodi se u saopštenju.

Zainteresovani kandidati koji žele da rade u navedenim gradovima, mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik