Za drugu fazu Ridženta 37 miliona

Bez autora
Mar 11 2018

Kreditni ugovor za finansiranje druge faze Porto Montenegra potpisali su generalni direktor Universal Capital banke, Đorđe Đurđić i direktor pravnog sektora Adriatic Marinasa, Savo Đurović. Vrijednost ugovora je 37 miliona eura, a odnosi se na finansiranje izgradnje druge faze hotela Regent, koji po planu treba da bude završen do kraja naredne godine. Riječ je o dva objekta sa apartmanima, koji će biti uključeni u kondo ponudu hotela Regent. Moram da zahvalim kolegama iz Adriatic Marinasa na strpljenu koje su pokazali prethodnih skoro dva mjeseca, koliko traju pregovori. Svi u Universal banci smo zadovoljni što smo podržali ovaj projekat, kazao je Đurđić.

Za drugu fazu Ridženta 37 milionaKreditni ugovor za finansiranje druge faze Porto Montenegra potpisali su generalni direktor Universal Capital banke, Đorđe Đurđić i direktor pravnog sektora Adriatic Marinasa, Savo Đurović.

“Vrijednost ugovora je 37 miliona eura, a odnosi se na finansiranje izgradnje druge faze hotela Regent, koji po planu treba da bude završen do kraja naredne godine”, rekao je Đurđić, piše Pobjeda.

Riječ je o dva objekta sa apartmanima, koji će biti uključeni u kondo ponudu hotela Regent.

“Moram da zahvalim kolegama iz Adriatic Marinasa na strpljenu koje su pokazali prethodnih skoro dva mjeseca, koliko traju pregovori. Svi u Universal banci smo zadovoljni što smo podržali ovaj projekat”, kazao je Đurđić.

On je dodao da je Porto Montenegro značajno izmijenio Crnu Goru, pogorovo otkako je ICD ušao u vlasništvo Porto Montenega.

“To nas je preporučilo kao prirodne partnere za jedan ovakav projekat, s obzirom na to da je Universal Capital jedina banka u regionu koja ima predstavništvo u Dubaiju. Mi smo se u prethodnom periuodu specijalizovali za praćenje velikih projekata, jer je Universal banka dio grupacije koja trenutno realizuje najznačajnije projekte u Crnoj Gori”, naveo je Đurđić.

On je kazao da su prestavnici banke i Adriatic Marinasa, koji upravlja Porto Montenegrom, otvorili pregovore i o drugim projektima koje se tiču Crne Gore

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik