Zapošljavaju 70 sezonskih radnika

Bez autora
Mar 14 2018

Istraživačko-razvojni i projektni centar Banjaluka, koji je organizacioni dio "Šuma Republike Srpske", raspisao je konkurs za prijem 70 radnika na određeno vrijeme.Kako su naveli u preduzeću "Šume RS", radnici će biti angažovani na poslovima taksacionih snimanja za šumsko-privredna područja Doboja, Foče i Banjaluke. Istakli su da će pomenuti poslovi trajati do šest mjeseci, u zavisnosti od dinamike izvođenja poslova. Na konkurs, koji će biti otvoren do 30. marta, mogu se prijaviti kandidati koji su završili šumarski fakultet, apsolventi šumarskog fakulteta, kao i oni koji su završili šumarsku tehničku školu, bez obzira na radno iskustvo.

Zapošljavaju 70 sezonskih radnikaIstraživačko-razvojni i projektni centar Banjaluka, koji je organizacioni dio "Šuma Republike Srpske", raspisao je konkurs za prijem 70 radnika na određeno vrijeme.

Kako su naveli u preduzeću "Šume RS", radnici će biti angažovani na poslovima taksacionih snimanja za šumsko-privredna područja Doboja, Foče i Banjaluke.

Istakli su da će pomenuti poslovi trajati do šest mjeseci, u zavisnosti od dinamike izvođenja poslova.

Na konkurs, koji će biti otvoren do 30. marta, mogu se prijaviti kandidati koji su završili šumarski fakultet, apsolventi šumarskog fakulteta, kao i oni koji su završili šumarsku tehničku školu, bez obzira na radno iskustvo.

Kako je navedeno u konkursu, svi kandidati koji budu ispunjavali uslove biće pozvani na intervju.

Preduzeće "Šume RS", koje svake godine zapošljava sezonske radnike, lani je ostvarilo dobit od oko pet miliona maraka, a tri šumska gazdinstva 2017. godinu završila su u minusu.

Najbolji rezultat na nivou preduzeća ostvarilo je Šumsko gazdinstvo iz Prijedora, dok su gubitaši u prošloj godini šumska gazdinstva iz Višegrada, Vlasenice i Centar sjemensko-rasadničke proizvodnje iz Doboja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik