Sajam zapošljavanja u Ćupriji

Bez autora
Mar 16 2018

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Jagodina organizuje Sajam zapošljavanja u Ćupriji u petak, 16. marta 2018. godine, od 10.00 do 13.00 časova, u Hali sportova „Ada“. Na sajmu će učestvovati 15 poslodavaca koji su iskazali potrebu za angažovanjem preko 100 radnika.Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u proizvodnji, u oblasti tekstilne, elektro i mašinske delatnosti, prehrambene, drvno-prerađivačke, ugostiteljske i saobraćajne delatnosti. Među najtraženijim zanimanja su: šivači i stolari, elektrotehničari, mašinski tehničari, menadžeri, komercijalisti, zavarivači, bravari, prodavci, zastupnici u osiguranju, vozači...

Sajam zapošljavanja u ĆuprijiNacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Jagodina organizuje Sajam zapošljavanja u Ćupriji u petak, 16. marta 2018. godine, od 10.00 do 13.00 časova, u Hali sportova „Ada“.

Na sajmu će učestvovati 15 poslodavaca koji su iskazali potrebu za angažovanjem preko 100 radnika. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u proizvodnji, u oblasti tekstilne, elektro i mašinske delatnosti, prehrambene, drvno-prerađivačke, ugostiteljske i saobraćajne delatnosti.

Među najtraženijim zanimanja su: šivači i stolari, elektrotehničari, mašinski tehničari, menadžeri, komercijalisti, zavarivači, bravari, prodavci, zastupnici u osiguranju, vozači...

Sajam se održava u okviru dvodnevnog Regionalnog sajma obrazovanja, čiji je organizator NOU TIM, a na kome će se promovisati sve srednje škole Pomoravskog okruga i preko 30 fakulteta i visokoškolskih ustanova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik