Stručnjaci Gugla dolaze u Srbiju - obuka za preduzetnike

Bez autora
Mar 14 2018

Stručnjaci kompanije Gugl organizovaće prvi put u Srbiji celonedeljni mentorski program namenjen IT preduzetnicima iz celog regiona. U Novom Saduo držaće se besplatan preduzetnički program, koji će raditi sa 50 uspešnih preduzetnika iz celog sveta.Jedna od najuspešnijih kompanija prepoznala je Srbiju kao regionalni centar IT preduzetništva i dolazi u Novi Sad sa ciljem da upozna i pomogne domaćim i regionalnim preduzetnicima. Kroz ovaj program, Gugl je izabrao 50 međunarodnih stručnjaka koji će pomoći izabranim preduzetnicima da brže i kvalitetnije unaprede svoj biznis.

Stručnjaci Gugla dolaze u Srbiju - obuka za preduzetnikeStručnjaci kompanije Gugl organizovaće prvi put u Srbiji celonedeljni mentorski program namenjen IT preduzetnicima iz celog regiona. U Novom Saduodržaće se besplatan preduzetnički program, koji će raditi sa 50 uspešnih preduzetnika iz celog sveta, saopšteno je iz Startita.

“Jedna od najuspešnijih kompanija prepoznala je Srbiju kao regionalni centar IT preduzetništva i dolazi u Novi Sad sa ciljem da upozna i pomogne domaćim i regionalnim preduzetnicima. Kroz ovaj program, Gugl je izabrao 50 međunarodnih stručnjaka koji će pomoći izabranim preduzetnicima da brže i kvalitetnije unaprede svoj biznis”, piše u saopštenju.

Kroz pet dana intenzivnog rada, timovi će naučiti kako da uspešnije predstave i promovišu svoj proizvod, dobiti savete o prikupljanju neophodnih sredstava za finansiranje, kako da izaberu prave ljude za svoj tim i mnoge druge teme koje su ključne za građenje uspešnih kompanija.

Program Google Launchpad Start je otvoren za prijave startapima u ranoj fazi koji žele da rastu. Održaće se u drugoj nedelji aprila u Startit centru Novi Sad, prostoru namenjenom za IT i startap zajednicu, koji je ujedno i koorganizator ovog programa.

Ova jedinstvena prilika za startape je besplatna i namenjena je pre svega onima koji su u ranoj fazi, imaju spremnu prvu verziju proizvoda i spremni su za rad, a prijave su otvorene do 16. marta, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik