Sajam zapošljavanja u Subotici

Bez autora
Apr 20 2018

Sajam zapošljavanja u Subotici, u organizaciji subotičke filijale NSZ, održaće se u petak 20. aprila 2018. godine, od 10 do 14 časova, u atrijumu hotelsko-kongresnog poslovnog centra „Galleria“, Matije Korvina 17.Očekuje se učešće velikog broja poslodavaca, a svi zainteresovani mogu se prijaviti u Filijali Subotica NSZ, Trg slobode 3/3, kancelarija 7 ili mejlom. Nezaposleni koji žele da učestvuju na sajmu treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija.

Sajam zapošljavanja u SuboticiSajam zapošljavanja u Subotici, u organizaciji subotičke filijale NSZ, održaće se u petak 20. aprila 2018. godine, od 10 do 14 časova, u atrijumu hotelsko-kongresnog poslovnog centra „Galleria“, Matije Korvina 17.

Očekuje se učešće velikog broja poslodavaca, a svi zainteresovani mogu se prijaviti u Filijali Subotica NSZ, Trg slobode 3/3 (kancelarija 71) ili mejlom: verica.vujadinovic@nsz.gov.rs. Dodatne informacije mogu se dobiti i na brojeve telefona: 024/644-624 ili 064/802-74-59.

Nezaposleni koji žele da učestvuju na sajmu treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija. U sklopu priprema za ovu manifestaciju održavaju se obuke za aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se kandidati adekvatno predstavili poslodavcima na sajmu.

Nezaposleni će biti u prilici da uspostave kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke, da se predstave, ostave dobar utisak i lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV).

Sajam zapošljavanja je manifestacija otvorenog tipa i ovim putem pozivamo nezaposlene, kao i one koji žele promenu zaposlenja, da posete predstojeći sajam.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik