Poljaci dobili kafić za spavanje

Bez autora
Mar 19 2018

U poljskom Vroclavu otvoren je prvi kafić za spavanje, "Vinci Power Nap Sleep Cafe", u kojem građani mogu kratko da odspavaju i napune baterije za ostatak dana. Ovaj kafić "dizajnirala" je Magdalena Filcek.Prvi kafić za "snove" smiruje čula i onima koji ga posete nudi jedinstveni dizajn enterijera s visećim platnenim ležaljkama u koje mogu leći. Oko njih se nalazi i mekana veštačka trava kao i posebna umirujuća muzika. Prema istraživanjima, 20 minuta dremanja omogućava ljudima koji su pod pritiskom i rade u konkurentskom okruženju, da očiste svoje misli i budu kreativni.

Poljaci dobili kafić za spavanjeU poljskom Vroclavu otvoren je prvi kafić za spavanje, "Vinci Power Nap Sleep Cafe", u kojem građani mogu kratko da odspavaju i napune baterije za ostatak dana. Ovaj kafić "dizajnirala" je Magdalena Filcek.

Prvi kafić za "snove" smiruje čula i onima koji ga posete nudi jedinstveni dizajn enterijera s visećim platnenim ležaljkama u koje mogu leći.

Oko njih se nalazi i mekana veštačka trava kao i posebna umirujuća muzika.

Prema istraživanjima, 20 minuta dremanja omogućava ljudima koji su pod pritiskom i rade u konkurentskom okruženju, da očiste svoje misli i budu kreativni.

Magdalena, umetnik i obožavateljka Leonarda Da Vinčija, deo njegovog imena je ubacila i u naziv kafića.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik