Talijanska tvrtka u Vukovar planira uložiti šest milijuna eura

Bez autora
Mar 19 2018

Talijanska tvrtka La Sanfermese koja ima dugu povijest i koja surađuje s proizvođačima tjestenine kao što su Barilla i Mulino Bianca, u proizvodnju na području Vukovara planira uložiti šest milijuna eura a u potrazi su za 60.000 metara kvadratnih dislociranog zemljišta od naseljenog područja. Ova talijanska tvrtka, kako je na svojem Facebooku nakon sastanka s vlasnikom objavio vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, u zadnje vrijeme značajno se okrenula proizvodnji bezglutenskog organskog kukuruza. Rekao je i kako velikim dijelom surađuju s poljoprivrednicima s područja istočne Slavonije i Baranje te im je stoga Vukovar idealno pozicioniran za izvoz željeznicom na područje zapadne Europe zbog nižih transportnih troškova.

Talijanska tvrtka u Vukovar planira uložiti šest milijuna euraTalijanska tvrtka La Sanfermese koja ima dugu povijest i koja surađuje s proizvođačima tjestenine kao što su Barilla i Mulino Bianca, u proizvodnju na području Vukovara planira uložiti šest milijuna eura a u potrazi su za 60.000 metara kvadratnih dislociranog zemljišta od naseljenog područja.

Ova talijanska tvrtka, kako je na svojem Facebooku nakon sastanka s vlasnikom objavio vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, u zadnje vrijeme značajno se okrenula proizvodnji bezglutenskog organskog kukuruza.

Rekao je i kako velikim dijelom surađuju s poljoprivrednicima s područja istočne Slavonije i Baranje te im je stoga Vukovar idealno pozicioniran za izvoz željeznicom na područje zapadne Europe zbog nižih transportnih troškova.

Potencijalnim talijanskim ulagačima Vukovarci su se predstavili na konferenciji 'Internacionalizacija tvrtke Veneta u Hrvatskoj' u talijanskoj Padovi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik