Otvoren konkurs podrške inovacijama

Bez autora
Mar 19 2018

Proizvođači prehrambenih proizvoda visoke vrednosti, inovativnih ili jedinstvenih na domaćem tržištu mogu se do 25. marta prijaviti za program stručne podrške u oblasti tehnologije prerade hrane, dizajna proizvoda, pristupa tržištima i izvorima finansiranja.U okviru Programa „Dizajn hab za premijum hranu“ koji realizuje Biznis inovacioni program uz podršku USAID, tu mogućnost dobiće pet do sedam proizvođača. Njima će biti obezbeđena podrška za proizvodnju prvoklasnih proizvoda i uspešno plasiranje na ciljana tržišta koja pružaju priliku za uvećanje profita i rast proizvodnje.

Otvoren konkurs podrške inovacijamaProizvođači prehrambenih proizvoda visoke vrednosti, inovativnih ili jedinstvenih na domaćem tržištu mogu se do 25. marta prijaviti za program stručne podrške u oblasti tehnologije prerade hrane, dizajna proizvoda, pristupa tržištima i izvorima finansiranja.

U okviru Programa „Dizajn hab za premijum hranu“ koji realizuje Biznis inovacioni program (BIPS) uz podršku USAID, tu mogućnost dobiće pet do sedam proizvođača.

Njima će biti obezbeđena podrška za proizvodnju prvoklasnih proizvoda i uspešno plasiranje na ciljana tržišta koja pružaju priliku za uvećanje profita i rast proizvodnje.

Izabrani korisnici proći će kroz posebno osmišljen osmomesečni program čiji je cilj da uspostavi inovativni koncept podrške proizvođačima prehrambenih proizvoda visoke vrednosti, kao i nov poslovni model zasnovan na saradnji između vodećih aktera iz sektora maloprodaje i ugostiteljstva i proizvođača premijum proizvoda.

Prostor za rad odabranih proizvođača biće obezbeđen u inkubatorima u Beogradu i Kragujevcu, saopštili su BIPS i USAID.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik