Water group za imovinu "Rade" nudi 1,05 miliona eura

Bez autora
Mar 20 2018

Kompanija Water group iz Kolašina jedina je dostavila ponudu za kupovinu cjelokupne imovine bjelopoljske fabrike mineralne vode Bjelasica Rada, po cijeni od 1,05 miliona eura.Ponude su otvorene u ponedjeljak u Privrednom sudu. Stečajni upravnik će se u vezi dostavljene ponude izjasniti u roku od osam dana, navodi se u saopštenju Privrednog suda. Stečajna uprava Bjelasice Rade raspisala je sredinom februara četvrti oglas za prodaju cjelokupne imovine kompanije, po ukupnoj početnoj cijeni od 2,55 miliona eura. Stečaj je u preduzeće uveden u maju prošle godine na zahtjev radnika, koji više od godinu nijesu primili zarade.

Water group za imovinu "Rade" nudi 1,05 miliona euraKompanija Water group iz Kolašina jedina je dostavila ponudu za kupovinu cjelokupne imovine bjelopoljske fabrike mineralne vode Bjelasica Rada, po cijeni od 1,05 miliona eura. Ponude su otvorene u ponedjeljak u Privrednom sudu.

“Stečajni upravnik će se u vezi dostavljene ponude izjasniti u roku od osam dana”, navodi se u saopštenju Privrednog suda.

Stečajna uprava Bjelasice Rade raspisala je sredinom februara četvrti oglas za prodaju cjelokupne imovine kompanije, po ukupnoj početnoj cijeni od 2,55 miliona eura.

Stečaj je u preduzeće uveden u maju prošle godine na zahtjev radnika, koji više od godinu nijesu primili zarade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik