Sajam zapošljavanja u Kraljevu

Bez autora
Mar 28 2018

U organizaciji kraljevačke filijale NSZ, u sredu 28. marta biće održan Sajam zapošljavanja, u sali Doma vojske, od 12.00 do 15.00 časova.Sajmu će prisustvovati više od 50 poslodavaca sa teritorije grada Kraljeva i opštine Vrnjačka Banja, koji će ponuditi preko 250 slobodnih radnih mesta. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u proizvodnji u oblasti metalske i tekstilne struke, koje predstavljaju najzastupljenije delatnosti na području Kraljeva.

Sajam zapošljavanja u KraljevuU organizaciji kraljevačke filijale NSZ, u sredu 28. marta biće održan Sajam zapošljavanja, u sali Doma vojske (Karađorđeva 5), od 12.00 do 15.00 časova.

Sajmu će prisustvovati više od 50 poslodavaca sa teritorije grada Kraljeva i opštine Vrnjačka Banja, koji će ponuditi preko 250 slobodnih radnih mesta. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u proizvodnji u oblasti metalske i tekstilne struke, koje predstavljaju najzastupljenije delatnosti na području Kraljeva.

Takođe, traženi su radnici u ugostiteljstvu, trgovini, zatim fizioterapeuti, ekonomisti, komercijalisti, serviseri personalnih računara, a u ponudi će biti i veliki broj slobodnih radnih mesta za osobe sa invaliditetom.

Pozivamo sve nezaposlene, kao i one koji žele promenu zaposlenja, da posete predstojeći sajam.

U okviru pratećeg programa biće upriličena dodela odluka o sprovođenju programa stručne prakse i odluka o odobravanju subvencije poslodavcima za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik