Ukida se avio linija Niš-Ajndhoven

Bez autora
Mar 20 2018

Zbog toga što se letovi nisu isplatili, kako su ranije naveli iz Viz era, od 21. marta njihovi avioni više neće leteti od Niša do holanskog grada Ajndhovena.Viz er ima redovne letove iz Niša ka Bazelu, Dortmundu, Memingenu i Malmeu, te će dodatne kapacitete, nakon ukidanja linije do Ajndhovena, kako su najavili, dodeliti drugim uslugama za koje je veća potražnja. Kako su ranije pojasnili iz mađarske kompanije, ukidanje letova je uobičajena praksa, jer se “frekvencije leta menjaju u skladu sa godišnjim dobima i performansama rute”.

Ukida se avio linija Niš-AjndhovenZbog toga što se letovi nisu isplatili, kako su ranije naveli iz Viz era, od 21. marta njihovi avioni više neće leteti od Niša do holanskog grada Ajndhovena.

Viz er ima redovne letove iz Niša ka Bazelu, Dortmundu, Memingenu i Malmeu, te će dodatne kapacitete, nakon ukidanja linije do Ajndhovena, kako su najavili, dodeliti drugim uslugama za koje je veća potražnja, javljaju Južne vesti.

Kako su ranije pojasnili iz mađarske kompanije, ukidanje letova je uobičajena praksa, jer se “frekvencije leta menjaju u skladu sa godišnjim dobima i performansama rute”.

Let za Ajndhoven uveden je avgusta 2016. godine.

Ranije je avio-kompanija Germania flug je takođe iz komercijalnih razloga ukinula letove do Ciriha.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik