Otvoren sajam automobila i motocikala u Beogradu

Bez autora
Mar 22 2018

Sajam automobila „DDOR BG Car Show 06” i 12. Sajam motocikala Motopassion, na kojima učestvuje više od 350 izlagača iz dvadesetak zemalja, otvoreni su danas u Beogradu i trajaće do 28. marta. Sajamsku manifestaciju na Beogradskom sajmu zvanično je otvorio ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan. „DDOR BG Car Show 06” i Sajam motocikala Motopassion su najznacajniji godišnji događaji u regionu Jugoistočne Evrope u oblasti automobilske i moto industrije. Te manifestacije se organizuju između dva međunarodna sajma automobila koji se, inače, održava svake dve godine.

Otvoren sajam automobila i motocikalaSajam automobila „DDOR BG Car Show 06” i 12. Sajam motocikala Motopassion, na kojima učestvuje više od 350 izlagača iz dvadesetak zemalja, otvoreni su danas u Beogradu i trajaće do 28. marta.

Sajamsku manifestaciju na Beogradskom sajmu zvanično je otvorio ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan. „DDOR BG Car Show 06” i Sajam motocikala Motopassion su najznacajniji godišnji događaji u regionu Jugoistočne Evrope u oblasti automobilske i moto industrije.

Te manifestacije se organizuju između dva međunarodna sajma automobila koji se, inače, održava svake dve godine. Ove godine je na sajmu automobila predstavljeno 306 izlagača - 34 automobilska brenda sa 41 premijerom ili sasvim novim modelom automobila, koje je vodeća svetska produkcija lansirala u proteklih godinu dana.

Najskuplji automobil na sajmu je „lamborgini hurakan 2” od 379.000 evra, a najjeftiniji model je „lada granta” od 7.300 evra. Automobili iz premijum segmenta, kao što su mercedes, audi, bmw i britiš motors - randže rover i jaguar predstavljeni su u hali 3 Beogradskog sajma.

Na sajmu će od najskupljih automobila biti izloženi i ferari GTC4 luso, mercedes S klase, rendž rover autobiografi i audi A8, a među najjeftinijim su dačija sandero od 8.100 evra, fijat punto od 8.250 evra i škoda rapid i fabija od oko 8.990 evra u osnovnoj verziji.

Novitete u segmentu lakih privrednih vozila predstaviće 10 renomiranih proizvođača, sa 19 noviteta. Sajmovi se održavaju u 10 hala Beogradskog sajma, a otvoreni su od 10 do 20 sati.

Takođe, ljubitelji dvotočkaša će uživati u ponudi 36 brendova motocikala, ATV, ali i bicikala. Učestvuju 73 izlagača, koji će predstaviti i 41 novitet. Izložba Motopašiona zauzeće hale 7, 8 i 9, a ove godine su prijavljena i tri proizvođača koji nastupaju prvi put: Indijanmotorsajkl, Trijumf i E-skuteri.

U fokusu će biti električna vozila, motocikli i bicikli u hali 7, gde je napravljena 'zelena zona', kao i poligon ispred moto-hala za prezentaciju mogućnosti i prednosti e-vozila.

Šesti „DDOR BG Car Show” i Sajam motocikala Motopassion u Beogradu se održavaju u znaku 80. rođendana od prvog Međunarodnog salona automobila u Beogradu, koji je održan u marta 1938.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne 200 dinara, grupne za đake i studente 150 dinara. Parking na sajmu se plaća 100 dinara po započetom satu. Family day je 27. marta kada će porodična poseta koštati 500 dinara i važi za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik