GAZelle NEXT i GAZelle Business 4x4 izloženi na DDOR BG CAR SHOW 06

Bez autora
Mar 23 2018

GAZ GROUP, kao deo vodeće industrijske korporacije Basic Element i Interauto, lokalni GAZ distributer predstavljaju GAZelle NEXT i GAZelle Business na beogradskom DDOR BG CAR SHOW koji se održava svake druge godine u Srbiji. Na svom štandu GAZ Group predstavlja, šasiju, kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka i damper GAZelle Next, kao i kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka GAZelle Business. GAZ Group je lojalni učesnik sajmova koji se održavaju u Srbiji,a koji se ovoga puta održava od 22-28 Marta na Beogradskom Sajmu.

GAZelle NEXT i GAZelle Business 4x4 izloženi na DDOR BG CAR SHOW 06GAZ GROUP, kao deo vodeće industrijske korporacije Basic Element i Interauto,lokalni GAZ distributer predstavljaju GAZelle NEXT i GAZelle Business na beogradskom DDOR BG CAR SHOW koji se održava svake druge godine u Srbiji.

Na svom štandu GAZ Group predstavlja, šasiju, kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka i damper GAZelle Next, kao i kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka GAZelle Business. GAZ Group je lojalni učesnik sajmova koji se održavaju u Srbiji,a koji se ovoga puta održava od 22-28 Marta na Beogradskom Sajmu.

GAZelle Next šasija je predstavljena u produženoj verziji sa jednostrukom kabinom. Osnovna Next šasija podržava preko 300 tipova nadogradnji za specijalizovana vozila ,zavisno o potrebama klijenata. Spoljnji delovi GAZelle Next kabine su presvučeni cinkom i antikorozivnim materijalima. Vozilo je obogaćeno plastičnim blatobranima. Svi spojevi i brave su presvučeni antikorozivnim materijalom.

GAZelle Next kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka  poseduje dizajnirani ram koji omogućuje vozilu sigurnost i manevrisanje  na teškim i nepreglednim rutama pod punim tovarom. Prednja nezavisna osovina omogućuje lako upravljanje i savršenu kontrolu nad vozilom. Kvalitet upravljanja vozilom i ugrađenim mehanizmom zupčanika zadovoljava standarde najboljih svetskih LCV proizvođača. Sistem dvostrukog kočenja ,sa  prednjim disk kočnicama povećava prečnik blende koji garantuje trostruku sigurnost.

GAZelle Next damper je projektovan na produženoj šasiji sa kabinom.Gazelle Next damperi savršeno pogoduju za transport i automatski istovar raznih poljoprivrednih proizvoda i građevinskih materijala (pesak,šljunak..). Ovakvi damperi su pogodni za vršenje manjih poljoprivrednih poslova imajući u vidu da su malih dimenzija, laki za manevrisanje i mali potrošači goriva. Veliki retrovizori sa električnim grejanjem povećavaju preglednost i smanjuju „mrtav ugao„. Svetla sa Magneti Marelli komponentama imaju veliku svetleću površinu i samim tim bolje osvetljenje puta. Osnovni model je opremljen sa automatskim dnevnim svetlima.

GAZelle Business 4x4 kamion sa bočnim otvaranjem sanduka je predstavljen u opciji kabina i tovarni prostor sa ceradom.Gazelle Business je vozilo sa  AWD pogonom i kapacitetom pogodnim za terensku vožnju. Vozilo je opremljeno AWD sistemom koje se uključuje po potrebi. Ova vrsta AWD sistema je veoma pozdana u ekstremnim situacijama. Spušteni mehanizam omogućava kretanje sa malom brzinom pri visokim obrtajima i snažnom snagom motora tj povećava broj obrtaja kada prolazi kroz prepreke,neravne terene,led,.. Malo međuosovinsko rastojanje i veliki okretni ugao okretanja točkova obezbeđuje izvrsnu mogućnost manevrisanja GAZelle Business (mali radijus okretanja)na uskim gradskim ulicama.

GAZelle Next i GAZelle Business su opremljeni Cummins ISF 2.8L dizel motorima. Zapremina motora je 2,8 l, snaga - 120 KS, sila obrtaja - 295 Nm.

Leonid Dolgov, GAZ Group , direktor GAZ Internacional, direktor exporta

- GAZ Group je otpočeo svoju ekspanziju na srpskom tržištu 2015 godine I držimo se tog puta. Lokalni klijenti dobro poznaju naš proizvod I cene ga zbog odnosa cene I kvaliteta, pozdanosti kao I niske prodajne cene.Na Sajmu predstavljamo modele već poznate lokalnim kupcima kao I GAZelle Next damper kome je nadogradnju radila lokalna srpska firma za nadogradnju. Trenutno radimo na novoj proizvodnoj liniji sa Euro 6 motorima koji će biti pušteni u prodaju u Srbiji u 2019 godini.

INTERAUTO je oficijalni GAZ distributer u Srbiji,firma je osnovana 1992 godine u Čačku. Interauto poseduje 4 moderna prodajno-servisna centra u Čačku, Kruševcu, Ćupriji I Beogradu. Njihova dugogodišnja strategija je dobar odnos sa poslovnim partnerima kao I preko 12.000 prodatih vozila. Interauto I kompanije iz grupacije su ovlašćeni uvoznici I distributeri  više stranih kompanija za Srbiju. Takođe su uvoznici I prodavci polovnih vozila, teretnog programa I građevinskih mašina.

GAZ Group (www.gazglobal.com) je jedan od vodećih proizvođača komercijalnog programa u Evropi I broj 1 proizvođač u Rusiji. Izvozi svoj program u više od 40 zemalja širom sveta. Portfolio grupacije sadrži laka I srednja komercijalna vozila, autobuse, kamione, pogonske sisteme I delove za vozila, GAZ Group se integrisao u internacionalnu auto industriju kroz industrijska partnerstva sa vodećim OEMs Volkswagen I Daimler. Motorna vozila koja proizvodi GAZ Group su na benzin, gas ili sa električnim motorima. Kompanija je vrlo zauzeta razvojem novih tehnologija, vozila sa telematiksom, naprednih sistema za asistenciju u vožnji ADAS I samoupravljajućih vozila. Grupa GAZ posluje sa 13 proizvodnih pogona u Rusiji i ima montažne objekte I pogone u Turskoj i Kazahstanu.

Basic Element (www.basel.ru) je jedna od najvećih i najbrže razvijajućih industrijskih grupacija u Rusiji. Grupa se sastoji od kompanija koje kontrolišu ili su u okviru poslovnog interesa Olega Deripaske. Strukturni delovi grupe učestvuju u upravljanju imovinom ili  poseduju značajne akcije čarter centara preduzeća, koja obavljaju poslove u mnogim ekonomskim sektorima: energetika, mašinska izgradnja, finansijski, građevinski inženjering, upravljanje aerodromima, poljoprivredni sektor i drugi. Više od 150.000 ljudi radi u više od 100 kompanija Basic Element-a u Rusiji, državama CIS-a, Africi, Australiji, Aziji, Evropi i Latinskoj Americi. Mnoge kompanije igraju ključne uloge u ekonomskim pitanjima svojih tržišnih sektora, uključujući En + Group, GAZ Group, Basel Aero, Glavstroy Development i druge.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik