Novi poslovi AD Plastika za Ford i PSA Grupu

Bez autora
Mar 24 2018

Tvrtka AD Plastik izvijestila je u petak o novim poslovima za, među ostalim, Ford i PSA Grupu koji bi u idućim godinama donijeli tom proizvođaču automobilskih dijelova prihode od oko 100 milijuna eura. Prema objavi tvrtke na Zagrebačkoj burzi, AD Plastik je osvojila nominaciju za proizvodnju bočne zaštite blatobrana i ukrasne zaštitne obloge vrata za novo Fordovo mini SUV vozilo, koje će se proizvoditi u Rumunjskoj. Početak proizvodnje planiran je 2019. godine s predviđenim trajanjem od 8 godina. Dogovoreni dijelovi proizvodit će se u Solinu i Zagrebu, a očekivani prihodi društva za Fordovu nominaciju u osmogodišnjem razdoblju iznose 80 milijuna eura.

Novi poslovi AD Plastika za Ford i PSA GrupuTvrtka AD Plastik izvijestila je u petak o novim poslovima za, među ostalim, Ford i PSA Grupu koji bi u idućim godinama donijeli tom proizvođaču automobilskih dijelova prihode od oko 100 milijuna eura.

Prema objavi tvrtke na Zagrebačkoj burzi, AD Plastik je osvojila nominaciju za proizvodnju bočne zaštite blatobrana i ukrasne zaštitne obloge vrata za novo Fordovo mini SUV vozilo, koje će se proizvoditi u Rumunjskoj.

Početak proizvodnje planiran je 2019. godine s predviđenim trajanjem od osam godina.

Dogovoreni dijelovi proizvodit će se u Solinu i Zagrebu, a očekivani prihodi društva za Fordovu nominaciju u osmogodišnjem razdoblju iznose 80 milijuna eura, navodi se u priopćenju AD Plastika.

Tvrtka je, također, osvojila nominaciju za proizvodnju vodilica prozora za više vozila PSA Grupe, čiji je početak proizvodnje planiran 2020. s predviđenim trajanjem od šest godina.

Predviđeni prihodi od nominacije za PSA Grupu iznose 12,8 milijuna eura u šest godina.

AD Plastik Grupa osvojila je i nekoliko nominacija na ruskom tržištu. Tako je AD Plastik Kaluga dogovorila posao proizvodnje rešetki za Renault, čiji je početak projekta planiran 2020. s predviđenim trajanjem od tri godine.

Ta je tvrtka osvojila i nominaciju za proizvodnju rukohvata za vozila VW Polo i VW Rapid, čiji je početak proizvodnje planiran 2019. s predviđenim trajanjem projekta od sedam godina.

Ujedno je s Renaultom Rusija dogovoren posao proizvodnje dijelova eksterijera za vozila Logan Sandero, Stepway i Duster faza 2, koji će se proizvoditi u tvornicama AD Plastika u Kalugi i Vintaiju, a namijenjeni su dijelom i brazilskom tržištu.

Početak proizvodnje planiran je 2019., a predviđeno trajanje projekta je četiri godine. Ukupna vrijednost novih nominacija na ruskom tržištu iznosi 8,3 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik