Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija u Kragujevcu

Bez autora
Mar 29 2018

Filijala Kragujevac Nacionalne službe za zapošljavanje učestvovaće na Sajmu obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija, koji će se održati 29. i 30. marta 2018. godine, od 10 do 15 časova, na Šumadija sajmu, Save Kovačevića bb.Učešće je prijavilo više od 40 poslodavaca iz Šumadijskog okruga, koji će na sajmu ponuditi preko 350 slobodnih radnih mesta. Priliku da dođu do posla imaće kandidati sa mašinskim i metalskim zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme, a u ponudi će biti i radna mesta za diplomirane ekonomiste, prodavce, šivače, krojače, stolare.

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija u KragujevcuFilijala Kragujevac Nacionalne službe za zapošljavanje učestvovaće na Sajmu obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija, koji će se održati 29. i 30. marta 2018. godine, od 10 do 15 časova, na Šumadija sajmu, Save Kovačevića bb.

Učešće je prijavilo više od 40 poslodavaca iz Šumadijskog okruga, koji će na sajmu ponuditi preko 350 slobodnih radnih mesta.

Priliku da dođu do posla imaće kandidati sa mašinskim i metalskim zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, metaloglodači, operateri na CNC mašinama, diplomirani mašinski inženjeri različitih smerova), a u ponudi će biti i radna mesta za diplomirane ekonomiste, prodavce, šivače, krojače, stolare.

Nezaposlena lica imaće priliku da predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koje će ponuditi: Berteks textile, Magneti Mareli, DOO „Gorenje MDM“, Forma ideale, Grah Automotive iz Batočine, Peštan i Bekament iz Aranđelovca, Nikom, Adient Seating, Wacker Neuson, Jelofina, Duga kolor i drugi poslodavci.

Otvaranju sajma, koje je planirano u 12 časova, prisustvovaće direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović, zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Petar Jarić, načelnica Šumadijskog okruga Biljana Ilić Stošić i predstavnici obrazovnih institucija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik