EPCG preuzima Rudnik uglja

Bez autora
Mar 29 2018

Skupština akcionara Elektroprivrede Crne Gore usvojila je odluku o pokretanju postupka dobrovoljne javne ponude za preuzimanje Rudnika uglja Pljevlja. Na današnjoj sjednici skupštine akcionara u Nikšiću usvojen je izvještaj, koji je sačinila konsultantska kuća Deloitte, o procjeni fer i investicione vrijednosti akcija Rudnika uglja i izvještaja u vezi sa analizom mogućih modela preuzimanja Rudnika uglja. Tržišna vrijednost akcija procijenjena je na 6,4 eura po akcije.

EPCG preuzima Rudnik ugljaSkupština akcionara Elektroprivrede Crne Gore usvojila je odluku o pokretanju postupka dobrovoljne javne ponude za preuzimanje Rudnika uglja Pljevlja.

Na današnjoj sjednici skupštine akcionara u Nikšiću usvojen je izvještaj, koji je sačinila konsultantska kuća Deloitte, o procjeni fer i investicione vrijednosti akcija Rudnika uglja i izvještaja u vezi sa analizom mogućih modela preuzimanja Rudnika uglja.

Tržišna vrijednost akcija procijenjena je na 6,4 eura po akcije.

"Analiza renomirane kuće Dilojt potvrdila je da je zalazak EPCG u vlasničku strukturu Rudnika uglja najefikasniji i najoptimalniji metod dobrovoljne ponude za preuzimanje", kazali su iz EPCG.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik