Benzin skuplji četiri centa

Bez autora
Apr 03 2018

U Crnoj Gori će od ponoći su sve vrste goriva, osim eurodizela, skuplje četiri centa. Cijene euro supera 95 i 98 skuplje su za po četiri centa i narednih 14 dana iznosiće 1,31 eura, odnosno 1,35 eura. Lož ulje za veleprodaju je skuplje takođe četiri centa i košta 1,17 eura. Cijena eurodizela se u naredne dvije sedmice neće mijenjati i ostaće na 1,2 eura. Posljednje promjene cijena goriva bile su 20. februara, kada su sve vrste goriva, osim eurodizela, pojeftinile četiri do pet centi. Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu i valutnog odnosa eura i američkog dolara.

Benzin skuplji četiri centaU Crnoj Gori će od ponoći su sve vrste goriva, osim eurodizela, skuplje četiri centa, saopšteno je agenciji Mina-business iz Ministarstva ekonomije.

Cijene euro supera 95 i 98 skuplje su za po četiri centa i narednih 14 dana iznosiće 1,31 eura, odnosno 1,35 eura.

Lož ulje za veleprodaju je skuplje takođe četiri centa i košta 1,17 eura.

Cijena eurodizela se u naredne dvije sedmice neće mijenjati i ostaće na 1,2 eura.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 20. februara, kada su sve vrste goriva, osim eurodizela, pojeftinile četiri do pet centi.

Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt's Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara.

Iz Ministarstva je saopšteno da će, saglasno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun obaviti 16. aprila, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 17. aprila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik