Raiffeisen banka u 2017. plasirala milijardu novih kredita

Bez autora
Apr 17 2018

Protekla godina za Raiffeisen banku bila je veoma uspješna i Raiffeisen je i dalje jedna od vodećih banaka na bh. tržištu, kazao je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke na konferenciji za novinare održanoj u utorak u Sarajevu na kojoj je predstavio rezultate poslovanje banke u 2017. godini. Činjenica da smo u 2017. plasirali više od milijardu novih kredita potvrđuje našu opredjeljenost podršci bh. ekonomija. Nasuprot tome, povećanje depozita za 298 miliona KM potvrđuje povjerenje klijenata te snagu Raiffeisen banke, kazao je Dobnigg. Tokom protekle godine banka je klijentima ponudila uslugu Raiffeisen bankarstvo na Viberu za jednostavvno i brzo poslovanje s bankom, a provedene su i aktivnosti na modernizaciji poslovne mreže koja trenutno broji 98 poslovnica.

Raiffeisen banka u 2017. plasirala milijardu novih kreditaProtekla godina za Raiffeisen banku bila je veoma uspješna i Raiffeisen je i dalje jedna od vodećih banaka na bh. tržištu, kazao je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke na konferenciji za novinare održanoj u utorak u Sarajevu na kojoj je predstavio rezultate poslovanje banke u 2017. godini.

- Činjenica da smo u 2017. plasirali više od milijardu novih kredita potvrđuje našu opredjeljenost podršci bh. ekonomija. Nasuprot tome, povećanje depozita za 298 miliona KM potvrđuje povjerenje klijenata te snagu Raiffeisen banke, kazao je Dobnigg.

Tokom protekle godine banka je klijentima ponudila uslugu Raiffeisen bankarstvo na Viberu za jednostavvno i brzo poslovanje s bankom, a provedene su i aktivnosti na modernizaciji poslovne mreže koja trenutno broji 98 poslovnica.

- U 2018. godini Raiffeisen banka će nastojati da se s poslovnim izazovima suoči na najbolji mogući način, te da klijentima ponudi maksimalan kvalitet usluga. I dalje će u fokusu biti unapređenje digitalnog bankarstva, poručio je Dobnigg.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik