Euro-Asfaltu posao u Hrvatskoj vrijedan 220 miliona kuna

Bez autora
Apr 19 2018

U Mramornoj dvorani Guvernerove palače u Rijeci potpisan je Ugovor za razvojne projekte u luci Rijeka. Ugovor za izvođenje radova na projektu Razvoj multimodalne platforme u Luci Rijeka i povezivanje s kontejnerskim terminalom Jadranska vrata dio je Sporazuma o uređenju međusobnih odnosa pri izvođenju radova u sklopu projekta Rekonstrukcija željezničkog kolodvora Rijeka Brajdica - Izgradnja novog izvlačnjaka, te Ugovora za tehničku pomoć u dizajnu i implementaciji Port Community System za projekt Unapređenje infrastrukture u Luci Rijeka – informatički sustav lučke zajednice. Ugovor za izvođenje radova na spomenutom projektu s odabranim izvođačem radova potpisali su partneri na projektu - Lučka uprava Rijeka i HŽ Infranstruktura. Trenutno smo angažirani na brojnim gradilištima u BiH, Sloveniji, Crnoj Gori i Njemačkoj. Ovo nije samo posao za slovenačke i bh. radnike. Na velikim poslovima koje imamo, naša je praksa uvijek bila angažiranje lokalne radne snage i tako ćemo nastaviti funkcionirati, kazao je Hamed Ramić, generalni direktor Euro-Asfalta.

Euro-Asfaltu posao u Hrvatskoj vrijedan 220 miliona kunaU Mramornoj dvorani Guvernerove palače u Rijeci potpisan je Ugovor za razvojne projekte u luci Rijeka.

Ugovor za izvođenje radova na projektu Razvoj multimodalne platforme u Luci Rijeka i povezivanje s kontejnerskim terminalom Jadranska vrata dio je Sporazuma o uređenju međusobnih odnosa pri izvođenju radova u sklopu projekta Rekonstrukcija željezničkog kolodvora Rijeka Brajdica - Izgradnja novog izvlačnjaka, te Ugovora za tehničku pomoć u dizajnu i implementaciji Port Community System za projekt Unapređenje infrastrukture u Luci Rijeka – informatički sustav lučke zajednice.

Ugovor za izvođenje radova na spomenutom projektu s odabranim izvođačem radova (joint venture Kolektor Koling, Idrija Slovenija i Euro-Asfalt Sarajevo) potpisali su partneri na projektu - Lučka uprava Rijeka i HŽ Infranstruktura.

- Trenutno smo angažirani na brojnim gradilištima u BiH, Sloveniji, Crnoj Gori i Njemačkoj. Ovo nije samo posao za slovenačke i bh. radnike. Na velikim poslovima koje imamo, naša je praksa uvijek bila angažiranje lokalne radne snage i tako ćemo nastaviti funkcionirati, kazao je Hamed Ramić, generalni direktor Euro-Asfalta.

Ugovor je vrijedan 220.751.649,00 kuna, uvećano za iznos PDV-a, a podrazumijeva rekonstrukciju kontejnerskog željezničkog terminala u Luci Rijeka, te pretvaranje/rekonstrukciju postojećeg jednotračnog tunela u dvotračni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik