Fincantierijeva odluka o kupnji krajem idućeg tjedna

Bez autora
May 08 2018

Uprava Uljanika umirila je jučer sindikate svog riječkog brodogradilišta 3. maj viješću da su uznapredovali razgovori s talijanskim brodograditeljem Fincantierijem oko preuzimanja njihove tvrtke, te da odgovor o kupnji 3. maja očekuju do kraja idućeg tjedna. U slučaju da bude pozitivan, uslijedili bi daljnji pregovori oko formaliziranja transakcije, te bi ona bila, prema procjeni Uljanikovaca, realizirana najesen. Riječkim škveranima, koji su već pripremali prosvjedni skup, rečeno je kako će 3. maju biti hitno dostavljen materijal kako bi se omogućilo održavanje proizvodnje, a koja je sada zbog manjka novca svedena na minimum.

Fincantierijeva odluka o kupnji krajem idućeg tjednaUprava Uljanika umirila je jučer sindikate svog riječkog brodogradilišta 3. maj viješću da su uznapredovali razgovori s talijanskim brodograditeljem Fincantierijem oko preuzimanja njihove tvrtke, te da odgovor o kupnji 3. maja očekuju do kraja idućeg tjedna.

U slučaju da bude pozitivan, uslijedili bi daljnji pregovori oko formaliziranja transakcije, te bi ona bila, prema procjeni Uljanikovaca, realizirana najesen.

Riječkim škveranima, koji su već pripremali prosvjedni skup, rečeno je kako će 3. maju biti hitno dostavljen materijal kako bi se omogućilo održavanje proizvodnje, a koja je sada zbog manjka novca svedena na minimum.

Iz Uljanika kažu da prodaja 3. maja neće biti dio restrukturiranja pulskog škvera, a koji je prije desetak dana upućen Vladi na razmatranje, a planirano je da bude usuglašen i dostavljen Europskoj komisiji do srpnja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik