Ministar finansija Dušan Vujović podneo ostavku

Bez autora
May 08 2018

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Dušan Vujović odlučio je da se povuče sa te funkcije i o tome je obavestio predsednicu Vlade Anu Brnabić, uz napomenu da su razlozi za njegovo povlačenje lične prirode.U pisanom obaveštenju koje je Kabinet predsednice Vlade primio, ministar Vujović je naveo da su u vreme njegovog mandata ostvareni značajni rezultati u vezi sa makroekonomskom stabilizacijom, fiskalnom konsolidacijom i strukturnim reformama. Priznanja uglednih domaćih i inostranih međunarodnih finansijskih institucija potvrda su tih rezultata, navodi se u pismu.

Ministar finansija Dušan Vujović podneo ostavkuMinistar finansija u Vladi Republike Srbije Dušan Vujović odlučio je da se povuče sa te funkcije i o tome je obavestio predsednicu Vlade Anu Brnabić, uz napomenu da su razlozi za njegovo povlačenje lične prirode.

U pisanom obaveštenju koje je Kabinet predsednice Vlade primio, ministar Vujović je naveo da su u vreme njegovog mandata ostvareni značajni rezultati u vezi sa makroekonomskom stabilizacijom, fiskalnom konsolidacijom i strukturnim reformama.

„Priznanja uglednih domaćih i inostranih međunarodnih finansijskih institucija potvrda su tih rezultata“, navodi se u pismu.

Predsednica Vlade će, prema proceduri, dostaviti pisano obaveštenje predsednici Narodne skupštine Republike Srbije.

Premijerka Brnabić zahvalna je Vujoviću na dosadašnjoj saradnji, posvećenosti ciljevima Vlade i rezultatima postignutim u resoru koji je vodio.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik