Yaskawa gradi još jednu tvornicu u Kočevju

Bez autora
May 13 2018

Japanska kompanija Yaskawa u Kočevju gradi tvornicu robota. Pored nje, gradit će se i pogon za proizvodnju komponenti za robotske ruke. Vrijednost investicije iznosit će 20-30 milijuna eura, a posao bi u tom pogonu trebalo pronaći između 200 i 250 radnika. Ukupno bi dakle, s tvornicom robota koja bi mogla otvoriti vrata već ove godine, u Kočevju posao moglo pronaći između 400 i 450 ljudi. Yaskawa Electric Corporation, koji je izumio koncept mehatronike, godišnje bilježi gotovo 3 milijarde eura godišnjeg obujma poslova.

Yaskawa gradi još jednu tvornicu u KočevjuJapanska kompanija Yaskawa u Kočevju gradi tvornicu robota. Pored nje, gradit će se i pogon za proizvodnju komponenti za robotske ruke, piše Delo.

Vrijednost investicije iznosit će 20-30 milijuna eura, a posao bi u tom pogonu trebalo pronaći između 200 i 250 radnika. Ukupno bi dakle, s tvornicom robota koja bi mogla otvoriti vrata već ove godine, u Kočevju posao moglo pronaći između 400 i 450 ljudi.

Yaskawa Electric Corporation, koji je izumio koncept mehatronike, godišnje bilježi gotovo tri milijarde eura godišnjeg obujma poslova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik