Otvoren hotel "Ibero star Herceg Novi"

Bez autora
May 14 2018

Obnovljeni hotel Rivijera u Njivicama, svečano je otvorio premijer Duško Marković. Hotel Rivijera, sa 190 soba, od prošlog ljeta je u suvlasništvu Iberostara i kompanije Montenegro hotels koja posluje u okviru hotelske grupe Iberostar. Hotelska grupa Iberostar posjeduje više od 100 hotela u 30 država i više od 40 destinacija širom svijeta među kojima je i hotel Rivijera u Njivicama. Grupa koja zapošljava oko 27 hiljada radnika, godišnje ostvari više od dvije milijarde eura prometa. Za manje od godinu, otkako je na javnoj licitaciji kupljen oronuli hotel Rivijera u Njivicama, sa ulaganjem od 17 miliona eura obnovljen je veći dio tog zdanja u suvlasništvu Iberostara i kompanije Montenegro Hotels.

Otvoren hotel "Ibero star Herceg Novi"Obnovljeni hotel Rivijera u Njivicama, svečano je otvorio premijer Duško Marković. Hotel Rivijera, sa 190 soba, od prošlog ljeta je u suvlasništvu Iberostara i kompanije Montenegro hotels koja posluje u okviru hotelske grupe Iberostar.

Hotelska grupa Iberostar posjeduje više od 100 hotela u 30 država i više od 40 destinacija širom svijeta među kojima je i hotel Rivijera u Njivicama. Grupa koja zapošljava oko 27 hiljada radnika, godišnje ostvari više od dvije milijarde eura prometa.

Za manje od godinu, otkako je na javnoj licitaciji kupljen oronuli hotel Rivijera u Njivicama, sa ulaganjem od 17 miliona eura obnovljen je veći dio tog zdanja u suvlasništvu Iberostara i kompanije Montenegro Hotels. Hotel će poslovati pod novim nazivom Ibero star Herceg Novi.Marković je kazao da ovaj hotel predstvalja novu vrijednost u Crnoj Gori i novu mogućnost za radna mjesta, ali i novu viziju Migela Fluksa i njegovu posvećenost Crnoj Gori.

"Na ovom dijelu obale moramo uraditi mnogo više da bismo imali bolju infrastrukturu", primjetio je premijer.

On je podsjetio da je u posljednje dvije godine Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo 60 dozvola za nove hotele vrijedne 400 miliona eura, te da u Crnoj Gori imamo kapitalne poslove u iznosu od tri milijarde eura.

“Crnogorski turizam nadmašuje rekord iz 1989. U projektima smo od tri milijarde eura. To nije samo uspjeh Vlade nego i Iberostara i ostalih”, naveo je Marković.Crnogorski turizam u 2018. bilježi rast od 20 odsto u odnosu na isti period 2017. godine, a Vlada će obezbijediti bolji ambijent za poslovanje, jer imamo resurse i zajedno treba da učinimo ovu zemlju ljepšom a život njenih stanovnika kvalitetnijim, poručio je premijer.

Miguel Fluxa je podsjetio da je Iberostar 10 godina u Crnoj Gori, te da je hotel u Njivicama nešto posebno i nezaboravno. Njegov posao je posao je da čini ljude srećnim i on vejruje da je donio sreću i novim zdanjem u Njivicama.

Već danas hotel Ibero satr Hreceg Novi primiće prve goste iz Austrije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik