Rusmir Hrvić proglašen za privrednika godine u BIH

Bez autora
May 15 2018

U Mostaru se održava manifestacija izbora Osobe godine Večernjakovog pečata kojoj prisustvuju brojni visoki dužnosnici iz BiH i regije. Ovogodišnji Pečat za privrednika godine osvojio je Rusmir Hrvić predsjednik Uprave AS GROUP - najveće i najuspješnije bh. prehrambeno-trgovačke industrije u Bosni i Hercegovini. U obrazloženju je navedeno da je Rusmir Hrvić pod svoje okrilje uzeo i Agrokomerc, te da daju posao za 4.500 ljudi, proizvode i otkupljuju od bosanskohercegovačkih framera i da je prošla godina za AS GROUP bila najuspješnija. Hrvić se u kratkom obraćanju zahvalio svima koji su glasali za njega i AS grupaciju, te dodao da je velika čast dobiti ovo priznanje. Ujedno bih se zahvalio i svim našim uposlenicima, kolegama, saradnicima koji su zajedno sa mnom zaslužni za ovo priznanje, te potrošačima koji kupuju naše proizvode i podržavaju sve domaće proizvođače iz cijele BIH, rekao je Hrvić.

Rusmir Hrvić proglašen za privrednika godine u BIHU Mostaru se održava manifestacija izbora Osobe godine Večernjakovog pečata kojoj prisustvuju brojni visoki dužnosnici iz BiH i regije.

Ovogodišnji Pečat za privrednika godine osvojio je Rusmir Hrvić predsjednik Uprave AS GROUP - najveće i najuspješnije bh. prehrambeno-trgovačke industrije u Bosni i Hercegovini

U obrazloženju je navedeno da je Rusmir Hrvić pod svoje okrilje uzeo i Agrokomerc, te da daju posao za 4.500 ljudi, proizvode i otkupljuju od bosanskohercegovačkih  framera i da je prošla godina za AS GROUP bila najuspješnija.

Hrvić se u kratkom obraćanju zahvalio svima koji su glasali za njega i AS grupaciju, te dodao da je velika čast dobiti ovo priznanje.

- Ujedno bih se zahvalio i svim našim uposlenicima, kolegama, saradnicima koji su zajedno sa mnom zaslužni za ovo priznanje, te potrošačima koji kupuju naše proizvode i podržavaju sve domaće proizvođače iz cijele BIH, rekao je Hrvić.

Dodao je da svi zajedno trebamo raditi na podizanju konkurentnosti kako bi podigli konkurentnost BIH i naše privrede, a sve s ciljem da se popravi standard naših građana.

- Podjele i granice treba ukidati i ići u pravcu Evropske unije na čije tržište trebamo gledati kao na naše, zaključio je Hrvić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik