U "Srem Šidu "prijem radnika od 20. maja, proizvodnja od 1. juna

Početak proizvodnje u Industriji mesa "Srem Šid" najavljen za 1. jun. Konkurs za prijem radnika biće otvoren od 20. maja. Već na skretanju sa glavnog puta, prema klanici, radovi na izradi novog bilborda pokazuju da se ovde polako vraća život. Oko 30 hektara površine kompleksa klanice i hladnjače ovih dana bukvalno dobija novi izgled, jer 17 godina nekorišćenja ostavilo je za sobom traga. Inspekcija iz Turske je pre nekoliko dana bila oduševljena veličinom klanice i radovima koji hale pripremaju samo za proizvodnju goveđeg mesa, prema njihovim standardima. Za početak, očekuje se dnevna proizvodnja od 250 do 300 komada govedine, baš kako je i najavio i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, prilikom potpisivanja ugovora sa novim vlasnicima.

U "Srem Šidu "prijem radnika od 20. maja, proizvodnja od 1. junaPočetak proizvodnje u Industriji mesa "Srem Šid" najavljen za 1. jun. Konkurs za prijem radnika biće otvoren od 20. maja.

Već na skretanju sa glavnog puta, prema klanici, radovi na izradi novog bilborda pokazuju da se ovde polako vraća život. Oko 30 hektara površine kompleksa klanice i hladnjače ovih dana bukvalno dobija novi izgled, jer 17 godina nekorišćenja ostavilo je za sobom traga.

Inspekcija iz Turske je pre nekoliko dana bila oduševljena veličinom klanice i radovima koji hale pripremaju samo za proizvodnju goveđeg mesa, prema njihovim standardima.

Za početak, očekuje se dnevna proizvodnja od 250 do 300 komada govedine, baš kako je i najavio i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, prilikom potpisivanja ugovora sa novim vlasnicima.

Konkurs za prijem radnika biće otvoren 20. maja. Potrebni su radnici raznih profila, za početak oko stotinak. Biće posla i za više, jer ovih dana su u poseti "Srem Šidu" bili i Holanđani, a za sutra su se najavili i Kinezi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik