Uskoro počinje gradnja fabrike detonatora u Bariču

Bez autora
May 16 2018

Na prostoru bivše fabrike kompanije "Prva iskra - Namenska" u Bariču uskoro će početi izgradnja novog proizvodnog pogona za proizvodnju detonatora koji će se koristiti u industriji prerade nafte kao i u rudnicima. Kako piše na sajtu opštine Obrenovac, kompanija "Prva iskra - Namenska" je u prethodnom periodu uspela da obnovi sve kapacitete porušene u NATO bombardovanju 1999. godine. Direktor kompanije "Prva iskre - Namenska" Stanoje Biočanin kaže da ta kompanija zajedno sa preduzecem "Insa - Zemun" namerava da gradi kapacitete za proizvodnju perforatora za naftne bušotine, detonatora koji se koriste u industriji prerade nafte i u rudnicima.

Uskoro počinje gradnja fabrike detonatora u BaričuNa prostoru bivše fabrike kompanije "Prva iskra - Namenska" u Bariču (opština Obrenovac) uskoro će početi izgradnja novog proizvodnog pogona za proizvodnju detonatora koji će se koristiti u industriji prerade nafte kao i u rudnicima.

Kako piše na sajtu opštine Obrenovac, kompanija "Prva iskra - Namenska" je u prethodnom periodu uspela da obnovi sve kapacitete porušene u NATO bombardovanju 1999. godine.

Direktor kompanije "Prva iskre - Namenska" Stanoje Biočanin kaže da ta kompanija zajedno sa preduzecem "Insa - Zemun" namerava da gradi kapacitete za proizvodnju perforatora za naftne bušotine, detonatora koji se koriste u industriji prerade nafte i u rudnicima.

Generalni direktor akcionarskog društva "Insa - Zemun" Jovica Zarić, kako piše na sajtu opštine, nada se da će do kraja sledeće godine pogon biti u funkciji i da će u njemu raditi više od 100 radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik