Nedimović: Nema problema sa fabrikom "Tenis"

Bez autora
May 17 2018

Nema nikakvih problema sa fabrikom nemačke mesne industrije "Tenis", a poljoprivrednici će moći da uđu u licitaciju za zemljište 1. novembra ove godine kako je i planirano, rekao je na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. Pravo prvenstva zakupa za 'Tenis' je dato do 1. novembra 2018. godine. Poljoprivrednici na prostoru Zrenjanina i Kikinde će na osnovu licitacije moći da uđu u zemljište i da tamo obrađuju poljoprivredno zemljište. Sa 'Tenisom' nema nikakvih problema, ta investicija će biti realizovana na tri farme i plus se ide na prerađivačku industriju, rekao je Branislav Nedimović. Ministar je najavio i izgradnju farme na proleće sledeće godine, a u naredne tri godine izgradnju još tri farme i klanice.

Nedimović: Nema problema sa fabrikom "Tenis"Nema nikakvih problema sa fabrikom nemačke mesne industrije "Tenis", a poljoprivrednici će moći da uđu u licitaciju za zemljište 1. novembra ove godine kako je i planirano, rekao je na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

"Pravo prvenstva zakupa za 'Tenis' je dato do 1. novembra 2018. godine. Poljoprivrednici na prostoru Zrenjanina i Kikinde će na osnovu licitacije moći da uđu u zemljište i da tamo obrađuju poljoprivredno zemljište. Sa 'Tenisom' nema nikakvih problema, ta investicija će biti realizovana na tri farme i plus se ide na prerađivačku industriju", rekao je Branislav Nedimović.

Ministar je najavio i izgradnju farme na proleće sledeće godine, a u naredne tri godine izgradnju još tri farme i klanice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik