Konkurs za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u 2018. godini

Bez autora
May 20 2018

Ministarstvo objavljuje Konkurs za dodelu subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u 2018. godini, u ukupnom iznosu od 8.000.000 dinara.Pojedinačne subvencije za koje mogu konkurisati privredni subjekti - preduzetnici, privredna društva i zadruge, koji imaju certifikat „otvorene šake“ i bave se tkanjem, ćilimarstvom, vezom, terzijskim zanatom, kožuharstvom, opančarstvom, filigranstvom, grnčarstvom, bačvarstvom, kazandžijskim zanatom, kolarstvom, licitarstvom, mlinarstvom i pekarstvom, ikonopisom i izradom tradicionalnih muzičkih instrumenata, iznose 300, 400 i 600 hiljada dinara.

Konkurs za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u 2018. godiniMinistarstvo objavljuje Konkurs za dodelu subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u 2018. godini, u ukupnom iznosu od 8.000.000 dinara.

Pojedinačne subvencije za koje mogu konkurisati privredni subjekti (preduzetnici, privredna društva i zadruge), koji imaju certifikat „otvorene šake“ (koje izdaje Ministarstvo privrede) i bave se tkanjem, ćilimarstvom, vezom, terzijskim zanatom, kožuharstvom, opančarstvom, filigranstvom, grnčarstvom, bačvarstvom, kazandžijskim zanatom, kolarstvom, licitarstvom, mlinarstvom i pekarstvom, ikonopisom i izradom tradicionalnih muzičkih instrumenata, iznose trista hiljada, četiristo hiljada i šestohiljada dinara.

Rok za podnošenje prijava je petak 1. jun 2018. godine.

Više detalja potražite na ovom linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik