Nijemci traže dobavljače u BiH

Bez autora
May 22 2018

Privredna komora Federacije BiH saopštila je da kompanija "Eissmann Automotive Deutschland GmbH" u BiH traži dobavljače alata i/ili mašinogradnju.Ova kompanija specijalizovana je za izradu elemenata enterijera u vozilima, a prema dostupnim podacima lani je ostvarila prihode od prodaje od 470 miliona evra. Firma ima 13 fabrika, a zapošljava više od 5.000 ljudi. Osim u Njemačkoj, gdje je glavna kancelarija i gdje se obavlja dio proizvodnje, firma ima fabrike i u SAD, Meksiku, Kini, Slovačkoj, Češkoj i Mađarskoj.

Nijemci traže dobavljače u BiHPrivredna komora Federacije BiH saopštila je da kompanija "Eissmann Automotive Deutschland GmbH" u BiH traži dobavljače alata i/ili mašinogradnju.

Ova kompanija specijalizovana je za izradu elemenata enterijera u vozilima, a prema dostupnim podacima lani je ostvarila prihode od prodaje od 470 miliona evra. Firma ima 13 fabrika, a zapošljava više od 5.000 ljudi.

Osim u Njemačkoj, gdje je glavna kancelarija i gdje se obavlja dio proizvodnje, firma ima fabrike i u SAD, Meksiku, Kini, Slovačkoj, Češkoj i Mađarskoj. Kompanije iz BiH svoj interes za saradnju ostvaruju popunjavanjem upitnika na njemačkom ili engleskom jeziku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik