Vinski i gastro festival 24. i 25. maja u Banjoj Luci

Bez autora
May 24 2018

Internacionalni vinski i gastro festival „Vinosaur“, na kojem će biti predstavljeno više od 400 različitih vinskih etiketa, bit će održan 24. i 25. maja u Banjoj Luci. Organizatori najavljuju učešće 60 vinarija iz zemalja okruženja i mnogih značajnih evropskih i svjetskih vinskih regiona, kao i 25 izlagača u gastro segmentu.S ciljem kvalitativnog unapređenja, napravljene su značajne promjene u konceptualnom i organizacionom smislu proširenjem izložbenog i degustacionog prostora i uvođenjem novih sadržaja, čime je 'Vinosaur' prerastao okvir malog vinskog salona, a od ove godine i termin održavanja je vraćen u mjesec maj i tako će biti i ubuduće, kažu u Frutela grupi, koja je i ove godine organizator „Vinosaura“.

Vinski i gastro festival 24. i 25. maja u Banjoj LuciInternacionalni vinski i gastro festival „Vinosaur“, na kojem će biti predstavljeno više od 400 različitih vinskih etiketa, bit će održan 24. i 25. maja u Banjoj Luci.

Organizatori najavljuju učešće 60 vinarija iz zemalja okruženja i mnogih značajnih evropskih i svjetskih vinskih regiona, kao i 25 izlagača u gastro segmentu.

- S ciljem kvalitativnog unapređenja, napravljene su značajne promjene u konceptualnom i organizacionom smislu proširenjem izložbenog i degustacionog prostora i uvođenjem novih sadržaja, čime je 'Vinosaur' prerastao okvir malog vinskog salona, a od ove godine i termin održavanja je vraćen u mjesec maj i tako će biti i ubuduće – kažu u Frutela grupi, koja je i ove godine organizator „Vinosaura“.

Festival je oba dana otvoren za posjetioce  od 17.00 do 22.00 sata.

Ovogodišnji „Vinosaur“, koji je organizovan u okviru programa „Proljeće u Banjoj Luci“, bit će održan u turističko-ugostiteljskom kompleksu Stara ada – ostrvo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik