Poziv za prijavu kandidata za obuku za digitalne konsultante

Bez autora
May 30 2018

Novoosnovani Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Austrijskom privrednom komorom WKO, poslednjeg vikenda u junu organizuje obuku konsultanata za digitalizaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća.Poziv za prijavu zainteresovanih kandidata traje je do 4.juna. Obuka je deo šireg projekta u okviru kog je osnovan i Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije. Aktivnosti projekta sprovodimo u saradnji sa nemačkim i austrijskim partnerima i zahvaljujući tome smo u mogućnosti da ovo profesionalno usavršavanje, koje donosi veoma vredne sertifikate u skladu sa najvišim međunarodnim standardima, ponudimo besplatno.

Poziv za prijavu kandidata za obuku za digitalne konsultanteNovoosnovani Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Austrijskom privrednom komorom WKO, poslednjeg vikenda u junu (22. do 25.juna) organizuje obuku konsultanata za digitalizaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća.

Poziv za prijavu zainteresovanih kandidata traje je do 4.juna.

“Obuka je deo šireg projekta u okviru kog je osnovan i Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije. Aktivnosti projekta sprovodimo u saradnji sa nemačkim i austrijskim partnerima i zahvaljujući tome smo u mogućnosti da ovo profesionalno usavršavanje, koje donosi veoma vredne sertifikate u skladu sa najvišim međunarodnim standardima, ponudimo besplatno. Takođe, u okviru istog projekta, već od jeseni, obezbeđena je i izrada digitalne strategije za 40 malih i srednjih preduzeća. Naknada za angažovanje konsultanata proisteklih iz ove obuke u radu sa tim kompanijama, obezbeđena je kroz projekat”, kaže Predrag Nikolić, savetnik predsednika Privredne komore Srbije i direktor Centra za digitalnu transformaciju.

Četvorodnevno profesionalno usavršavanje koju realizuje Centar za digitalnu transformaciju zasniva se na primeni austrijskog modela obuke i sertifikacije digitalnih konsultanata, koji je najadekvatniji za primenu u srpskim uslovima i na trenutnom novou poslovanja malih i srednjih preduzeća.

Za praćenje obuke je neophodan visok nivo znanja engleskog jezika, jer edukaciju vode austrijski eksperti INCITE.

Ostali kriterijumi prijave definisani su u pozivu objavljenom na sajtu Privredne komore Srbije.

Privredna komora Srbije nedavno je osnovala Centar za digitalnu transformaciju i započinje proces stvaranja mreže konsultanata za program digitalne transformacije poslovanja, kao odgovor na izazove ovog trenda u privredi.

Razumevanje i praćenje primene digitalizacije u poslovanju je uslov konkurentnosti na inostranom tržištu, ali i efikasnosti i rentabilnosti rukovođenja, proizvodnje, trgovine i marketinga, posebno malih i srednjih preduzeća.

Obuka za konsultante će se odvijati u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, namenjena je fizičkim licima, a kandidati koji zadovolje uslove prijavljivanja moći će da izaberu profesionalno usavršavanje u jednoj od dve oblasti - poslovni modeli i procesi ili e-komerc i društvene mreže.   

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik