Kompanija "Bekament" primer uspešnog domaćeg poslovanja

Bez autora
Jun 13 2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u kompaniji "Bekament" otvaranju novih pogona za proizvodnju praškastih materijala i tečnog programa, kao i potpuno automatizovanog magacina. On je na prigodnoj svečanosti u okviru fabričkog kompleksa u Aranđelovcu, u ime Vlade Srbije, koja je delom subvencionisala rad ove kompanije, izrazio zadovoljstvo time što se proizvodni kapaciteti "Bekamenta" iz godine u godinu povećavaju. Na ovaj način, kako je rekao, povećava se njihovo učešće u plaćanju poreza i zapošljavanju ljudi, kao i u razvoju lokalne samouprave jer izdvajaju značajna sredstva kao društveno odgovorna kompanija.

Kompanija "Bekament" primer uspešnog domaćeg poslovanjaPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u kompaniji "Bekament" otvaranju novih pogona za proizvodnju praškastih materijala i tečnog programa, kao i potpuno automatizovanog magacina.

Stefanović je na prigodnoj svečanosti u okviru fabričkog kompleksa u Aranđelovcu, u ime Vlade Srbije, koja je delom subvencionisala rad ove kompanije, izrazio zadovoljstvo time što se proizvodni kapaciteti "Bekamenta" iz godine u godinu povećavaju.

Na ovaj način, kako je rekao, povećava se njihovo učešće u plaćanju poreza i zapošljavanju ljudi, kao i u razvoju lokalne samouprave jer izdvajaju značajna sredstva kao društveno odgovorna kompanija.

On je istakao da je novac koji je država dala za subvencije ovoj kompaniji već sada veći od datog iznosa.

Ono što je Vlada uradila od 2014. godine jeste da se stvara ambijent zapošljavanja ljudi, da se privlače strani investitori, ali i da se jednako subvencionišu i pomažu domaći ulagači, podvukao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, to pokazuje da smo kao država otvoreni za tu vrstu utakmice i da nam je interes našeg naroda na prvom mestu.

U izgradnju pomenutih proizvodnih pogona, koji su među najmodernijima u Evropi, uloženo je više od osam miliona evra.

Uz posedovanje brojnih sertifikata kompanija "Bekament" uspešno plasira svoje proizvode na domaće, kao i na tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske, Bugarske, Crne Gore, Slovenije i Albanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik